hatime Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Aralık 2011 331 2 68 19 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi hatime #1 esmerim ben bi de tüylerim normal yani ne açık renk ne de erkek gibi .yaptırmayı düşünüyorum da yüz bu sonuçta rezil olmak da varkorkuyorum..
esmerim ben bi de tüylerim normal yani ne açık renk ne de erkek gibi .yaptırmayı düşünüyorum da yüz bu sonuçta rezil olmak da varkorkuyorum..
dirim Nirvana Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2008 12.040 1.187 773 20 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi hatime #2 yüzüne yaptırıpta memnun kalan yok sanırım. iğneli daha mantıklı.görünen biryer sonuçta
mutsuzz70 Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Mart 2013 100 0 46 Düzce 20 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi hatime #3 bende düşünüyorum ama ya diode ya da ulase hangisi daha iyiolur onu bilmyrm .en büyük korkuum daha da artması bide o var off offf
bende düşünüyorum ama ya diode ya da ulase hangisi daha iyiolur onu bilmyrm .en büyük korkuum daha da artması bide o var off offf
hatime Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Aralık 2011 331 2 68 21 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi hatime #4 bi arkadaşım 2yıldır gidiyo beyaz tenli ve siyah tüylüydü .bi türlü geçmedi seninki diyordum ki.ütüleme sistemiyle yaptırmış geçti diyordu geçende artık kurtulmuş ama işte uzun sürdü.kafam karışık.kesin diye bişey olsa..
bi arkadaşım 2yıldır gidiyo beyaz tenli ve siyah tüylüydü .bi türlü geçmedi seninki diyordum ki.ütüleme sistemiyle yaptırmış geçti diyordu geçende artık kurtulmuş ama işte uzun sürdü.kafam karışık.kesin diye bişey olsa..