Merhabalar, yaklasik 11 gun once yuzume kok hucreli yag enjeksiyonu yaptirdim. Goz altimdaki cizgiler ve nazobiyallerim cok belirgindi. Bu kadar her konuda arastirma yaparim sanirim akil tutulmasi yasadim ve cok unlu bir doktora tecrubesine guvenerek bu yag enjeksiyonunu yaptirdim, esim ve Ailem karsilikliya olduklarini, gerek olmadigini soylemelerine ragmen. Hayatimin en buyuk pismanligi. Allah daha buyuk pismanlik yasatmasin. 11. Gunumdeyim, gunlerdir yasadigim strese, aciya, maske ile dolasip cocuklarima, aileme, esime gorunemememi yanayim, verdigim paraya mi ve en onemlisi en kotusu, doktorun kendi karari ile gozumun altinda ve ustune yaptigi enjeksiyonlardan kalan kucuk gorunur yag bezelerine ve goz altimda kalan once kipkirmizi morluk izlerine mi. Her gun mesaj atiyorum, operasyon sonrasinda 2 kere gittim, bunlarin hepsi gececek deniyor. Gozumdeki bezeye elle ez dagilsin dendi. Ezmekten goz kapagimdaki deri zedelendi. Yurt disinda yasiyorum 3-5 gune geri donecegim, ne yapacagim konusunda caresizim. Is yerimdeki insanlar gorecek, maske cikinca esim ve cocuklarim gorecek, resmen cehennem azabi yasiyorum. Kendi kararim ile kendi yuzumu mahvettim. Daha once tecrubesi olan , yag bezelerinin eridigini goren oldu mu? Yada yuzunde morluk deri renk degisikligi kalan? Bir sekilde doktorun gececek demesi inandirici gelmiyor, bilimsel bir aciklama yada sure yok? Gececek ama ne zaman, o da dogruysa? Birde yuzumde hala ablak bir durum var sislik sanirim duruyor hala? Sisler ne kadar zamanda iniyor? Tum bunlarin yaninda asil sorunum goz alti cizgilerim ve nazobiyallerimdi, iki sundae de dramatic bir iyilesme de yok? Bu kadar para, eziyet ve ustune bir de hasarlar ne icin?