• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yüze uygulanan lazer öncesi jilett:(

zeynep58

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2008
163
21
298
40
kızlar ben samsunda daha önce 2 yere lazer yaptırdım çenemde kıllar vardı ve lazerden önce jilet yapıyorlar onların sayesinde çene altımda olan kıllar şimdi tüm yüzümde erkek yüzü gibi sayelerinde ne yapacağım ne edecğim varmı bir yardım edecek nolur birşeyler söyleyin her saniye elimde cımbız dolaşıyorummm:59::59::59::59::59:

bildiğim kadarıyla her yerde lazer öncesı jılet yapılıyor. Ben de yıllar once yuzüme lazer yaptırıp lazerden fayda gorememıştım, hormon bozuklugu da var bende. yüz lazere en zor cevap veren bolgeymiş bir de. ince tüylerı de tetikledıgı soylenıyor lazerin. tekrar tedavıye başlayıp,yüz için iyi bir lazer arastırıp yüze tekrar yaptırmayı düşünüyorum, yoksa ben de bıktım cımbızla gezmekten, dediğin gibi:(

diğer eyrelerde zor evet bir bayan için kıl çok zor bir durum ama inanın yüzdeki kıl kadar insanı rahatsız eden bir şey yok inan asosyal oldum kimseyle karşı karşıya duramyrm anlamıyorm neden jilet illa bazıları öle bi iey yok diyorlar ne yapacağız nasıl yapacağız bilmiyorum ben ya 4 sesans yaptırdım daha arttı üstelik uxatamıyorumda nasıl yaşanır böyle bilmyrm

yokmu hiç bu konuda yardım edecek kızlar yaaaa samsunda iğneli epilasyon yaptıran varmı acaba

RIO LAZER EPİLASYON CİHAZI 20X TARAMALI bu makineyi kullanan yada kullananlardan haberi olan var evde kendin yapıyorsun

bende yuzumdeki killari lazere bas vurarak aldirdim...
Yaklasik 2-3 yil surdu simdi hic yok.. baya bi para harcadim ama en sonunda bittti sukur

bende yuzumdeki killari lazere bas vurarak aldirdim...
Yaklasik 2-3 yil surdu simdi hic yok.. baya bi para harcadim ama en sonunda bittti sukur

canım kaç kez lazer yaptırdın sana jilet yapmadılarmı öyle özeniyorumki bitirdim diyene birgün bende diyebilecekmiyim böyle acaba

Back