Lekeler, Çiller yüze pişik kremi (lekeler,sivilceler,izler,yanıklar,kızarıklıklar için mükemmel)

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

edanur_5555

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2011
136
4
0
İstanbul
arkadaşlarım daha önce yazdım ama burayada yazayım bebek pişik kremi yüzünüzdeki bütün sorunları çözer ne lekeler çiller akne ve sivilceler için tam bir mucize..ben hergün kullanıyorum.ya krem gibi sabah akşam kullanabilirsiniz yada maske olarak bolca sürüp 20 dk.sonra ılık suyla yıkayabilirsiniz..ben çok memnunum ve şiddetle öneririm..

çok ilginç ilk kez duyuyorum (: ama bebekler için yapılan krem,şampuan vs. en zararsız ürünlerdir diye düşünüyorum,sen hangi marka kremi kullanıyorsun (:

kızlar bende acnelyse kullnıorm soyuluyo tabi yüzüm onun içinn hametan kremi kullanıorm.yanık tahriş ve pişik kremi.. bi zararı ollcagını sanmıorm

cildim yağlı olduğu için ben daha az yağlı olan canbebe kullanıyorum.bebek pişik kremlerinin hiç bir zararı yok hatta gerçekten mucize..hayattaki en hassas ciltler bebeklerindir ve bebek pişik kremi en hassas ciltlerde bile güvenle kullanılabilir..benim cildim çok aşırı sorunlu ve bu sorunlarıma tek iyi gelen şey pişik kremi oldu..şimdi yüzük bebek poposuna benziyor pürüzsüz:))))

bende duydum pişik kreminin gerçekten işe yaradığını bide içine gül yağı ve avokado yağı katılıp kullanıldığı biliyorum ama daha denemek nasip olmadı

hametan gibi kremler pişik olduktan sonra tdavi edici amaçla kullanılır ama sebamed,nivea dalin .....pişik önleyicileri pişik olmadan sürülür bebek poposunda tabaka oluşturarak idrarın tahrişini önler burada kastedilen çinko varlığı pişik önleyicilerde var galiba

Back
X