yüze nd YAG lazer yaptiranlar acil yardimmm :(

ferayuls

Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2013
7
0
34
Arkadaşlar oncelikle kendi hikayemi anlatmakla baslamak istiyorum. 2 senedir alexandrite lazere gidiyorum. Tum vucut ve yüz. Aslinda ben agrisiz basima dert alanlardanim. Yuzumdeki tuyler(favori ve boyun)belli oluyordu fakat cok rahatsiz etmiyordu ama ben rahatsiz oldugum icin alex lazere basladim. Gittigim istanbuldaki poliklinik bana okadar cok vaat verdiki inandim acikcasi yoksa yuzume lazer degdirmemeyi dusunuyordum. Birseylerin ters gittiginin farkindaydim ama bana surekli yuzumdeki tuylerin siyahlasip kalinlasacagini ve boylelikle daha cabuk bitecegini soyleyip durdular fakat sonuc olarak yuzum eskisini 5e katladi ve tuy olmayan yerlerde tuy cikti killarim siyahlasti ve durumum icinden cikilamayacak bir hal aldi yuzume baktikca yasama sevincim azaldi disari cikmak istemiyorum. Neyse dedim igneliye baslayim. Suan Kayseride bulundugum icin burada bir merkezle gorustum . igneli epilasyon uzmani tuylerin cok yogunlastigini bitirmenin cok zaman alacagini(2,3 sene) benim icin cok maliyetli olacagini yine merkezlerinde bulunan FOTONA nd YAG lazerle tuylerimi azaltip sonra igneliye gecmemi onerdi. Acikcasi lazerden o kadar korkuyorum ki artik ne yapacagimi sasirdim .. bir diot utuleme iyi diyen var bir ndyag iyi diyen bir hic ise yaramiyor diyen. Kafam karmakarisik Allah rizasi icin yuzde hangi cins lazerden olumlu sonuc aliniyor? Yuze fotona ndyag lazer yaptiran varmi ? gozlemlerini benimle paylassin. Simdi ndyaga baslarsam daha da yayilir mi acaba diyede cok korkuyorum. Hic lazer degdirmeden cok yogun ve siklasan tuylerime ignelimi yaptir maliyim? Yoksa ndyag biraz olsun azaltip seyreltirmi ? Lutfen yardim edinnn :KK43: