• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yüze lazer yaptirmayin.. kandirilmayin..

hannesli

Desert Rose
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2013
5.848
9.870
178
Arkadaşlar uzun araştırmalar sonucu lazer yaptirmaya karar verdim yüzüme.. İgneliyi tercih etmedim çünkü hem zamanim yok hem de cildimi iyi koruyabilecegimi düşünmedim.. Leke şişlik ugrasamam dedim..

Bugün bir kliniğe gittim. Daha önce hic gitmedigim bir yerdi cilt doktorlari var estetik uzmani dermatologu vardi gittim beni odasina aldi yakin isikla inceledi..

Ve lazer yaptirma dedi... Yüzünü temizleriz 1 ay temiz gezersin ama asla bitmez sürekli gelmek zorunda kalirsin kalici bir cçözüm bekleme dedi tavsiyem hiç dokundurma lazer dedi..

Çok sasirdim inanin belki beni yillarca kendilerine baglayip maaş alir gibi para alabilirlerdi ama kadin çok dürüst davrandi..

Bence hicbiriniz gidip lazer yaptirmayin çoğu kişi bunun farkinda zaten ama ben bile aman seyrelse yeter diyordum.. Ama kadin para kazanmak yerine bunu diyorsa bence hepimiz vazgecelim bu yuze lazer yaptirma isinden

Merhaba canım daha önceden diğer bir konuda bahsetmiş olduğum ve kendiminde yüzde lazer epilasyonda çekincelerimi anlattığım aynı konuyu buraya yazmak istiyorum. birincisi yüze lazer epilasyon (lazerin çeşidine göre değişiyor) riskleri yok değil. fakat sadece alexandrite lazer yüzdeki tüyleri azdırır. bu yüzden sana önerim nd yag + alexandrite olan cihazları tercih etmendir. istanbul’da bir kadıköy şifada profesör okan yücelde duetto ndyag+alex uygulattım. Aynı anda atım yapıyor, ince hatta çok açık ve ince tüylerde bile etkili. 3 seansta %60 kadar azaldı her 2 ayda bir yaptırıyorum.

Back