• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon yuze lazer yaptiranlar memnunmusunuz

eminesam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2019
5
0
1
33
arkadaşlar yuzume lazere başladım iyneliye gidecektim ama çok kalın ve siyah olduğunu ve alexandr yaptırmami o makinanin görebileceğini söylediler bi seansta suan tuylerim dokulyor dokundugumda elime geliyor sizlerde kurtulan varmı daha önceden roventa ipl cihazı kullandım tektuk olan tuylerim dahada dağıldı ve çoğaldı şuan çokta kalinlar yardim acil cevap

Evet alexandrite görür ve doker canım azaltcaktir arkadasim yaptırdı azaldı ama sonra kalanlar için kesin iğneli öneriyorum.Bu şekilde tamamen kurtulabilirsiniz.

Alexandriteden sonra yüzümde kıl olmayan yerlerde de kıl çıktı, yüzüne lazer yaptırmanı önermiyorum.

arkadaşlar yuzume lazere başladım iyneliye gidecektim ama çok kalın ve siyah olduğunu ve alexandr yaptırmami o makinanin görebileceğini söylediler bi seansta suan tuylerim dokulyor dokundugumda elime geliyor sizlerde kurtulan varmı daha önceden roventa ipl cihazı kullandım tektuk olan tuylerim dahada dağıldı ve çoğaldı şuan çokta kalinlar yardim acil cevap
Evde kullanilan cihazlarin malesef bir sonu yok eger bulundugunuz yerde orjinal buz lazer epilasyon yapan bir klinik veya hastane varsa oneririm.Benim yuz icin ilk alexandrite sonra buz lazer kullanilmisti en son igneliye gittim suan sadece ayva tuylerim var ankaradaysan Mehmet Akgunun klinigini arastirabilirsin.Ben orda bitirdim sorunlarimi.

BEn Memnun değilim. Çene ve boğazıma yaptık, sakal gibi bir şey çıktı. Aşırı tüylendim. Tüylerim kat ve kat daha güçlü çıktı

Lazer epilasyon sonra ilk sene neredeyse yoktu. Sonra cogalarak ve kalinlasarak geri geldi. Simdi igneliye baslayacagim. Asla ama asla onermiyorum.

Bende yüz için iğneliye başlayacağım giden arkadaşlar benimle de tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim.

Back