kesinlikle katılıyorum. hatta ben diger lazer cihazlarına da guvenmiorum. ben de yuzume lazere gittim. 5 seansta biter dediler. ne bitmesi resmen ilk başladıgımın 5 katı kıl-tuy var suratımda. igneliden de iz kalır diye korkuyorumç keşke hiç başlamasaydım. sonra bir de utanmadan tabi once kalınlaşır sora dokulur dediler. bunu en baştan söyleselerdi hiç başlamazdım ki zaten. bırakın 5 seansı 7-8 seans oldu hala sadece kalınlaşıo!! bıraktım lazeri, igneliye de başlamadım daha. ya iyi bi yer bulup igneliye başlıcam cesaret edersem ya da yuzumdeki kıllarla yaşamayı ogrencemlazerin çare olmadına kesin eminim artık!!
ben de yüzüme 2 yıldır lazer yaptırıyorum yarım yüz yani çene favori yanaklar ve bıyık ben lazer e başlarken yüz bölgesinin sorunlu bir bölge olduğu ve kolay kolay bitmeyeceğini söylemişlerdi ilk önce nd sonra alex uygulandı 17. seansı alıyorum sonuç tabiki de olumlu büyük oranda azalma var yüzümde leke kızarma ve herhangi bir sorun hiç olmadı zaman zaman makinanın derecesini artırıp resmen ateş çıktığı oldu yüzümden ama yarım saat sürmeden geçti gitti yüz de sabır önemli aynı dönemde kolaltıma da yaptırdım onlar 5. seanstan sonra tamamen bitti ama tüyler de ısrarla azalma olmuyorsa hormon testi yaptırmanız da fayda var
Merhaba
17 seans cok fazla değilmi. Yüzünüzdeki tüyler incemiyki kalınmıydı. Benım çene altım çok kalın. 17 senas gıtsem süreklı kıllı gezmem lazım cunku seans aralarında pudra surmeden dısarı cıkmam ımkansız. Bana 6 seans yeter demıslerdı . Hepsı bitmez inceleri de baska yerde iğneli ağda yaptırırsınız dediler. sizin yanaklar incemiyki kalınmıydı, benım de yanagımda ayva tüyler var ınce uzun ama onlara dokunamayız kalınlasır dedıler alex'le
6 seansta yüzünüzü bitiren merkez varsa bravo böyle birşey mümkün değil yanak bölgesi çok kalın değil di fakat çene ve bıyık kısmı siyah ve kalındı ilk 8 seans kadar jelli lazer uygulandı o zaman jiletleme de yapıldı ben de etraftan jiletlenince köü olur diye atıp tutan çok insan duydum yok erkek gibi olur falan fakat sonuna kadar gittiğim yere güvendim çünkü ben daha başlarken uzun yıllar devam eder yüz bölgesi sorunlu bölge diye söylediler bana başlarda sıkıntı çektim dışarı çıkarken çene kısmı bir iki kere jiletleme yaptım yap dediler çünkü rahatsız olursan yada makasla kısalt dediler sonra alex e geçtik benim gittiğim paket program 10 seans bitti 5 seans onlar hediye verdi ikinci 10 seansımı aldım yani bu da biterse 25 seans olacak daha uzun süren daha kısa süren de var gittiğim yerde kişiye göre değişiyo bacak bölgesi 4 seansta bitti mesela kol altı 3 seansta bitti yüzün böyle süreceğini bilmek ve sabretmek gerekiyo şu anda ki durum çok güzel çene altımda tek tük siyah kıllar kaldı yanağımdaki ince tüyler de kayboldu alex ince tüyleri jelli lazer e göre görmüyo ayva tüyleri almaya bilir ama alexi daha çok sevdim çünkü jelli uygulamada kıllar kalıyodu alex yakıyo ve temizliyo zaten 5 hafta katlanıyorsun kıllı duruma 5 haftada bir yaptırırsın yüzde seans aralarını çok açmak olumsuz olabiliyo seanslar artıkça 5 haftada kıllar çıkmıyo daha geç çıkıyo yüze ağda yaptırmak iple almak bu işlemlerle uğraşmaktansa seans alıp kuaföre gitmiş gibi lazer uygulaması yaptırmak çok daha mantıklı geliyo bana çünkü ben çok çektim bu tüy işlerinden sırayla bir tek kaş saç ve kirpik kalana kadar he yeri yaptıracam :)
Merhaba canım
Bana dedıklerı şu. 6 seansta kalınları bıter ıncelerı kalır. İncelenlere de daha fazla seans yapmak mantıksız cunku kalınken ıce olan kılla lazere karsı dırenclı olurmus o yuzdne ıgnelıye gıdersın dedıler. Para almak ısteseler 10,20 seans derlerdı. Ben de 6 senasta bıtecegıne ınanmıyorum zaten hepsı bıtmez dedıler bana. Yalnız benım cene felan cok var ve kalın canım. Kalınlar gıtse yeter bana. Favori ve bıyık ılk seansta kalmadı ama çenede sıyah ızler kaldı kıl uçları. sonra tekrar cıktılar bırazını elle tuttum kolayca geldı ama hepsi dökülmedi benım. Güya hepsi dökülüp yenıden cıkacakmıs ama benım dökülmedi işte. Bana jıletleme yasak dedıler makasla kısalt dedıler ama zok zorlandım. Sımdı ınternetten burun kulak kılları ıcın bi alet var ondan aldım onla kesıcem çeneyi. Tenim beyaz oldugu ıcın dısarı cıkarken zorlanıyorum. Pudra suruyorum mecburen.
6 seanta inş biter ama zor oluyo çünkü yüz sürekli kolaltı veya bacak gibi alınmadığı için kıllar ince kalıyo çene bölgemi ben sürekli ağdayla eskiden aldığım için kalınlaşmıştı benim de hatta uzat gel dediklerinde ilk seansa resmen top sakal bırakmış gibiydim :) boğazlı kazakla gittim çenemi kapatıp kıl köklerinde siyah nokta gibi kıllar gözüküyo kese yapmamı önerdiler bana da. çekince dökülüyo evet ama hepsi değil dökülmesi zamanla diğerlerindede oluyo benim da hala sağlam çıkan kopmayan kıllar var ama eski haline göre sorun edilecek kadar değil. jiletleme yapma zaten artırıyo kılları ben jelli lazer de yaptım çünkü o lazer kıl varken uygulanmıyodu hafif jiletlenip yapılıyodu ama alex öyle dedil eğer ince tüyler seni rahatsız etmiyorsa iğneliye hiç bulaşma o hem zahmetli hem de çok acılı bir yöntem yüzde de leke oluşuyo
İğneliye baslamam sanırım sanırım. İnce tüylere kalınca lazerle ısım tamamen bıttıgınde yap dedıgım aletle keserım( kıl kesme makınesı) ya da iple aldırırım ınce olanları. Kese yap demedıler bana ama mantıklı aslında. Ben tek tekhergun baktım kopanları cektım zorlananları bıraktım hatta esım çektı eglencelı geldı ona kıl cekmek:) İlk seansa gıttıgımde benım de cok kötuydu. sımdı 2. seansa gıderken son 3 gun almıycam ama onun dısında kıl kesme makınesıyle keserım cunku jılet gıbı degıl ustten kesıyo. Eger her seansta belırgin azalma olacaksa 1.5 yıl sürsün önemli değil de azalma hıssetmezsem bırakırım napıyım. Ben normalde hergun cımbızla alırdım tam bir eziyet yani
ben de yüzüme 2 yıldır lazer yaptırıyorum yarım yüz yani çene favori yanaklar ve bıyık ben lazer e başlarken yüz bölgesinin sorunlu bir bölge olduğu ve kolay kolay bitmeyeceğini söylemişlerdi ilk önce nd sonra alex uygulandı 17. seansı alıyorum sonuç tabiki de olumlu büyük oranda azalma var yüzümde leke kızarma ve herhangi bir sorun hiç olmadı zaman zaman makinanın derecesini artırıp resmen ateş çıktığı oldu yüzümden ama yarım saat sürmeden geçti gitti yüz de sabır önemli aynı dönemde kolaltıma da yaptırdım onlar 5. seanstan sonra tamamen bitti ama tüyler de ısrarla azalma olmuyorsa hormon testi yaptırmanız da fayda var
Hormon testi yaptırdım ben ancak herhangi bir problem yok hormonlarda.Bu güne kadar 3 merkez değiştirdim.Ya merkezlerde bir sorun var yada bendee çünkü dediğim gibi tüylerim azalmadı aksine diğer bölgelere yayıldıYüz için lazerin çözüm olmayacagından kesinlikle eminim artık, iğneli epilasyonu denemeye karar verdim.Buradaki arkadaşların önerileriyle handan hanıma en kısa zamanda gidicem.İnşallah her şey güzel olur.
iğneli lazeri yaptıran ark. oldu çok zor bi yöntem deneyin tabi toplam kaç seanz yaptırdınız lazer ve hangi makinaydı kişiden kişiye değişebilir tabi ama ben olumlu sonuç aldım 17 seans tır gidiyorum başlarda aynı şeyi düşündüm bende ama devam ettim
2007 sonundan beri gidiyorum yaklaşık 4 yıla yakın devam ediyorum lazere.her ay gittiğimi düşünürsek baya bir seans ediyor.Ben de bir sorun var mı diye de cok düşündüm ama aynı dönemde başladığım bir arkadaşımda da aynı sorun var.İlk başladığım yerde makine alexandrite dı.Sonraki merkezde de başta alexandrite sonra nd yag ile devam edildi.Şimdiki yerde ise 1 yıldan fazla nd yag, son 2 seanstır ise diode lazer yapılıyor.Benimde zaman zaman azaldığı dönemler oldu olmadı değil ama sonrası daha kötü oldu hep.Dediğiniz gibi herkeste aynı sonucu vermeyebilir.Siz memnunsanız devam edin cünkü lazer iğneliye göre daha kolay.Ama ben yıllardır gidiyorum hic bir şey yok.Aslında iğneli epilasyonu zaman zaman düşünüyordum ama hep olumsuz şeyler duyuyordum korktum acıkcası gidip gitmemek konusunda.ama burdaki arkadaşların önerileriyle bir de şansımı orda denemek istiyorum,gidip görüşmekte fayda var diye düşünüyorum.
merhaba arkadaşlar benm yüzümde çok fazla kıl var kaşlarıma iğneli epilasyon yaptırıyorm bitti ama yüz bölgesi çok fazla acı veriyor dayanamıyorum lazer epilaysonda da jiletlemek istemiyorum kalınlaşmasınlar diye aslında tamda bilmiyorum yüze lazer nasıl uygulanır bir çare bulmam lazım artık buna ankarada yaşıyorum bana önerebilceğiniz merkez varmı yüze lazer nasıl olur
Merhaba
4 yıl gıdıp sonuc alamamanıza ragmen ısrarlar devam etmıssınız ve gıttgınız yerdekı uzmanlar sızın tuylerınızın 4 yıldır azalmadıgını bıle bıle paranızı alarak sıze seans uyguladı öylemi. Benım gıttıgım yerdekı kadın bana 6 senansta sıyahlar bıter ama bazıları ıncelır ve kalır, onlara lazerın bır faydası olmaz ınceldıgı ıcın dedı. Yanı 6 seanstan sonra bısey bekleme lazerden demek ıstedı. 4 yıl lazer uygulanan kıllar lazere dırenclı hale gelmıstır, onu gectım 4 yıl lazere gıtmek tehlıkelı de saglık acısından. Keske bu kadar uzun devam etmeseydınız, ben faydasınız görmezsem bırakıcam ya iple aldırıcam ya da cımbıza devam edıcem
2007 sonundan beri gidiyorum yaklaşık 4 yıla yakın devam ediyorum lazere.her ay gittiğimi düşünürsek baya bir seans ediyor.Ben de bir sorun var mı diye de cok düşündüm ama aynı dönemde başladığım bir arkadaşımda da aynı sorun var.İlk başladığım yerde makine alexandrite dı.Sonraki merkezde de başta alexandrite sonra nd yag ile devam edildi.Şimdiki yerde ise 1 yıldan fazla nd yag, son 2 seanstır ise diode lazer yapılıyor.Benimde zaman zaman azaldığı dönemler oldu olmadı değil ama sonrası daha kötü oldu hep.Dediğiniz gibi herkeste aynı sonucu vermeyebilir.Siz memnunsanız devam edin cünkü lazer iğneliye göre daha kolay.Ama ben yıllardır gidiyorum hic bir şey yok.Aslında iğneli epilasyonu zaman zaman düşünüyordum ama hep olumsuz şeyler duyuyordum korktum acıkcası gidip gitmemek konusunda.ama burdaki arkadaşların önerileriyle bir de şansımı orda denemek istiyorum,gidip görüşmekte fayda var diye düşünüyorum.[/QUO
olumlu yanında olumsuz sonuç alan çok insan var olabilir belki sende iğneli daha iyi bi çözüm olabilir iğneli lazer le kurtulan ark. var dene tabi inşallah en kısa zamanda kurtulursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?