hayıır tavsiyem yüzüne asla lazer değdirme! iğneli kesin çözüm acısa da. yüzüne lazere başlayan tüm tanıdıklarımın tüyleri bitmediği gibi iyice yayıldı. iğneliye devam!
Bende 1 1,5 yil devam edip biraktim bir iki dokulme gorurken baska yerlerdede cikmaya baslamisti.. Halada ordalar. Asiri derece yogun killar. Diod lazer diyolar ama bi kere sutten agzim yandi. Bilmiyorum boylede yasanmiyo igneli de acitiyo diyolar bu kadar yogun killar varken acidan olurum heralde. Baska bi caresi yokmu bunun(((
ben 2008 mayis ayinda baslamistim, Garanti paket diye birsey vardi, yani kac seans olursa olsun bitene kadar gidebiliyorsun lazer yaptirmaya... ben düzenli olarak gittim suan neredeyse 4 aydir gitmiyorum, biktim artik, cünkü azalmada olmadi hep cikiyor, ama ilerki günlerde tekrar gidicem sonucta para verdim ve bitene kadar gidebilirim.. ama dedigim gibi 3 senedir bir etkisini göremedim... yinede belki biter diye kandiriyorum kendimi ve devam edicem.... zaten parayi ödedim bir kere :)
merhaba bende denemek istiyorum ama iz kalmasından korkuyorum, denesem fayda etmese razıyım ama iz kalırsa diye deneyemiyorum bile..sizin kullandığınız makinenin türü neydi, yüzünüzün neresine uyguladınız? teşekkürler şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?