• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Yüze Lazer Epilasyon Sonrası Oluşan Sivilceler Nasıl Geçer?(resimli) Lazer Yüzü Ne Hale Getiriyor BAKIN!!

yalnizlikcaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2017
593
399
33
3 yıldır yüzümde olmayan yerlerde kıl çıktı. vee hala lazere devam ediyorum.Düzcede 3 yıldır 3 merkez gezdim yüzüm ne hale geldi üstelik o kadar pürüzsüzken. İğneli Epilasyon dediler çözümü Şimdi ben burada kime güveneceğim :( Baksanıza bu sivilce lekeleri gecer mi Allah aşkına bir şey söyleyin lütfennnn :((
20190330_115351-1.jpg
20190330_115433-1.jpg
20190330_115456-1.jpg

Geçer tabii, cilt hassas diye çıkmış. Geçicidir onlar

Benim lazerden değilde biodermanın kremi yüzünden böyle sivilceler çıktı bir aydır izleri ne yaptıysam tamamen geçiremedim sadece çok hafif hafiflettim, geçer ama belli bir süre istiyor, şimdi yeni bir şey aldım onu deneyeceğim etkisini görürsem yazayım sanada.
Buarada hafifletmede maya maskesi çok etkili. Ben yaş mayanın içine biraz limon sıkıp asprinle karıştırdım biraz bak ve çok az süt ya da yoğurt koydum 40-45 dakika yüzümde tuttum o kızarıklığımı aldı mesela ve nemlendirdi he bir süre sonra yine kızardım ama ilk haline göre fark var, benim baya yanık gibiydi seninkilerden daha koyu 🤦🏼‍♀️ yinede cilt tipine göre bir şeyler yap herkesin cildi farklı

Not : lekeler için yazdım üstteki, sivilce için çay ağacı yağı aşırı etkili onu tavsiye edebilirim, anında etki ediyor ertesi güne durduruyor sivilceyi

Benim lazerden değilde biodermanın kremi yüzünden böyle sivilceler çıktı bir aydır izleri ne yaptıysam tamamen geçiremedim sadece çok hafif hafiflettim, geçer ama belli bir süre istiyor, şimdi yeni bir şey aldım onu deneyeceğim etkisini görürsem yazayım sanada.
Buarada hafifletmede maya maskesi çok etkili. Ben yaş mayanın içine biraz limon sıkıp asprinle karıştırdım biraz bak ve çok az süt ya da yoğurt koydum 40-45 dakika yüzümde tuttum o kızarıklığımı aldı mesela ve nemlendirdi he bir süre sonra yine kızardım ama ilk haline göre fark var, benim baya yanık gibiydi seninkilerden daha koyu 🤦🏼‍♀️ yinede cilt tipine göre bir şeyler yap herkesin cildi farklı

Not : lekeler için yazdım üstteki, sivilce için çay ağacı yağı aşırı etkili onu tavsiye edebilirim, anında etki ediyor ertesi güne durduruyor sivilceyi
canım teşekkür ederim. bende biodermanın güneş kremini kullanıyorum acaba o sivilce yaparmı tabi bu kremi ben yeni kullanmaya başladımda bu lekeler nolucak bilmem

canım teşekkür ederim. bende biodermanın güneş kremini kullanıyorum acaba o sivilce yaparmı tabi bu kremi ben yeni kullanmaya başladımda bu lekeler nolucak bilmem
Bal yerine bak yazmışım 🤦🏼‍♀️
Vallahi ben biodermanın sensibio temizlemeye suyu hariç hiçbir şeyine güvenmiyorum, hayatımda hiç bir ürün bu kdar dokunmadı normalde çıksa çıksa ayda bir yüzeyde sivilce çıkar iki güne geçerdi biodermadan sonra iltihaplı deri altından çıktı..
Penaten diye pişik kremi var 4-5 gündür gece onu sürüyorum iyi geldi yani bir hafta önceye göre izler daha hafifledi, geçmiş lekeler için iki hafta kadar sürebilir diyordu internette bir hafta sonra tekrar yazayım eğer geçerse onun sayesinde :)

3 yıldır yüzümde olmayan yerlerde kıl çıktı. vee hala lazere devam ediyorum.Düzcede 3 yıldır 3 merkez gezdim yüzüm ne hale geldi üstelik o kadar pürüzsüzken. İğneli Epilasyon dediler çözümü Şimdi ben burada kime güveneceğim :KK43: Baksanıza bu sivilce lekeleri gecer mi Allah aşkına bir şey söyleyin lütfennnn :KK43:(Eki Görüntüle 2252329 Eki Görüntüle 2252330 Eki Görüntüle 2252331
Birde doktora gidip test yaptir hormon bozukligu olabilir.. hormon bozukluhu varsa ne yaparsan yap bitmiyo ayni zamanda tedavi de sart

Yüze lazer yaptırmak benimde hayatımın hatasıydı ilk Aleks mi ne onla yaptılar olmayan yerlerde tüy çıktı
Şimdi nd yağ ile yaptırıyorum memnunun

yüz bölgesinde alexandrite ve nd yag pişmanlıktır arkadaşlar nasıl böyle bir hataya düşersiniz. Bu ülkenin en büyük problemi gerçekten bilinçsizlik. Algılara kapılıp yanlış kararlar veriliyor.

Yüz için diode lazer yaptırmalısınız. Mümkünse buz başlıklı olmasından yanayım acısız olması adına. evalife 8 ise tavsiye ettiğim cihaz. Türkiye'de her yerde bu cihazı bulabilirsiniz. T.C. Sağlık bakanlığı onaylı zaten.

Back