Lazer Epilasyon Yüze lazer epilasyon (fotoğraflı)

Slm ben de 3 seans çene bölgemde iğneli epilasyon gidiyorum yapan kişi her seferinde keşke bi lazer yapsaydın incelirdi ondan sonra igneliye devam ederdin diyor benim se çene altında çocuktan kalan bi yara izi var orda kıl çıkıyor lazerin ona zarar vermesinden korkuyorum sizce de lazer mi yapmaliyim

Canım koşarak o iğneli yapan kişiden uzaklaş.

Isinde uzmanlasmis birine igneli epilasyon yaptirsaydiniz o tuylerin hepsi coktan bitmisti. Cok iyi arastirin. Ben igneli epilasyon icin Denizli'den İzmir'e gitmistim. Cok memnunum Allah razı olsun yapan kisiden. Ve bu forumdan buldum iğneli epilasyon uzmanini. Cok sukur kurtuldum. Yuz icin igneli epilasyon öneriyorum, iyi bir uzmana yaptırmak sartiyla.

Maalesef ben bir küçük ilçede yaşıyorum, en yakın şehir merkezine bile gitmem yaklaşık 2-2.5 saatimi alıyor. En azından bir şehir merkezine tayin alabilene kadar Bioder kullanmaya karar verdim, kalanlar için de Allah izin verirse iğneli epilasyon yaptırmakta kararlıyım. Yüze lazerle ilgili okuduğum duyduğum çoğu yorum olumsuz, ondan net vazgeçtim.

Merhaba İzmirde gittiğiniz yeri mesaj olarak atar mısınız?

Merhaba İzmirde gittiğiniz yeri mesaj olarak atar mısınız?
Derma fame clinics var İzmir'de oraya gidebilirsiniz. İğneli veya diode buz başlı lazer var ben de oraya yaptırıyorum. İğneli bu arada ben de önermiyorum. Özellikle yüz için diode buz başlı en iyi tercih bana kalırsa.

Tuyleriniz bittimi izler gectimi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…