- 12 Mayıs 2017
- 196
- 320
- 34
-
- Konu Sahibi Crazy-cat-lady
tuylerin siyah ve ince lazere basliyacaksaniz lutfen iyi arastirin sahte cihazlar yuzunuzun tumunun tuy olmasina sebep olur dikkat edin ignelide de yuksek oranla iz kaliyor bilmiyorum kaliteli bir lazer cihazi da sizi kurtarabilirHerkese merhabalar, tüm vücut lazer epilasyon için bir yere kaydoldum fiyata yüz de dahildi. İlk seans öncesinde burada okuduklarım sebebiyle yüzüme yaptırmaktan çok tedirgin olmuş ve nihayetinde yaptırmamaya karar vermiştim.
İlk seansa gittiğimde uygulayan hemşire hanım yüzüme de baktı ve yanaklarımdaki tüylerin buz lazere (Soprano buz lazer) uygun olduğunu söyledi. "Ben normalde yüze hiç önermiyorum ancak yanaklarınızdaki kıllar kalın telli ve sonuç vereceğini düşünüyorum, bıyığınız için önermem ama yanaklarınızda öneririm" dedi. "Alexandrite'ı asla önermem ama buz lazerle sonuç alınabilecek durumda kıllarınız, ama mutlaka ayda bir gelmelisiniz ve bu düzende 2 yıl kadar sürer kurtulmanız" dedi.
(Ben okuduklarım doğrultusunda tedirgin olduğumu ve iğneli epilasyon düşündüğümü söylediğimde ise hastane bünyesinde onun da mevcut olduğunu ama iğneli epilasyonun iğnesinin girdiği yerlerde belli belirsiz iz kalabileceğini söyledi. Yine hastane bünyesinde Q Switch lazer olduğunu onun arttırma gibi bir ihtimalinin hiç olmadığını onu da araştırmamı söyledi)
Yanaklarımın durumunu fotoğraflara iliştiriyorum. Normalde kurtulmanın beni çok memnun edeceği durumda yanaklarımdaki kıllar ama bakıp bakıp da dert eder halde de değilim. Bu yüzden durumumu biraz daha anlayabilmeniz için yüzümün karşıdan duruşunu da fotoğraflara ekliyorum. Bana fikir verirseniz çok memnun olurum kafam çok karıştı. Şimdiden teşekkürler.
Merhaba teşekkür ederim :) Ben gittiğim yerin cihazlarının kalitesinden pek şüphe duymuyorum aslında, buzlazerin sitesinde de isimleri geçiyor. Hanım efendinin yüzümün diğer bölgelerine önermeyip yanaklarıma önermesi de bana aslında bilinçli ve art niyetsiz gelmişti ama tecrübe etmişlerin de fikirlerine ihtiyaç duydum. İğnelide izler yerin iyi olmamasından mıdır yoksa yapan kişi ehil olsa da mevcut bi ihtimal midir acaba? İğneli sayfalarında herkes izden korkuyor da bir kişi de bende iz kaldı diye mesaj atmamış filan demişler insan okuyunca cesaretleniveriyor :) Siz denk geldiniz mi?tuylerin siyah ve ince lazere basliyacaksaniz lutfen iyi arastirin sahte cihazlar yuzunuzun tumunun tuy olmasina sebep olur dikkat edin ignelide de yuksek oranla iz kaliyor bilmiyorum kaliteli bir lazer cihazi da sizi kurtarabilir
Merhaba :) sizi ürkütmek istemem ama benim ilk seansta yüze yaptırmaktan tamamen vazgeçmemin sebebi tüyleri yayılmış ve sertleşmiş olarak gördüğüm örnekler idi. Sonra uygulayan kişinin sözleri ve forumdaki başlıkları biraz daha dikkatli taradığımda gördüm ki muzdarip kişilerin hepsi yüzüne alexandrite uygulanan kişilerdi. Ben ince kıllarda alex ile olumsuz sonuçlar alınıyor gibi anladım, kendi adıma yüzüme Alexandrite için asla cesaret edemem, umarım siz iyi sonuçlar alırsınız. Ama sizin de başlıkları biraz daha detaylı taramanızı öneririmbende üç gün önce tüm yüz lazer yaptırdım aynı sizin gibiydi yanaklarım bende çok rahasız oluyordum alex yaptı bana açıkçası bende ilk seans olduğu için bişey diyemem ama tüylü gezmekten iyidir diye düşündüm. banada bitme garantisi vermedi en az iki yıl dediler ama estetisyende denemeden göremezsin dedi haklı olarak bende böyle gezmektense denemek istedim ama sonuctan bende tedirginim
Merhaba :) sizi ürkütmek istemem ama benim ilk seansta yüze yaptırmaktan tamamen vazgeçmemin sebebi tüyleri yayılmış ve sertleşmiş olarak gördüğüm örnekler idi. Sonra uygulayan kişinin sözleri ve forumdaki başlıkları biraz daha dikkatli taradığımda gördüm ki muzdarip kişilerin hepsi yüzüne alexandrite uygulanan kişilerdi. Ben ince kıllarda alex ile olumsuz sonuçlar alınıyor gibi anladım, kendi adıma yüzüme Alexandrite için asla cesaret edemem, umarım siz iyi sonuçlar alırsınız. Ama sizin de başlıkları biraz daha detaylı taramanızı öneririm
Güzellik uzmanlarına inancım kalmadı benim. Özel bir hastahanede çok güvenerek başladığım buz lazer mağduriyetimi paylaşayım bende. Bıraktığımda hastahaneyi ve lazer bölümünü mahkemeye vermeyi düşündüm fakat girişte imzalattıkları kağıtla insanın elini kolunu bağlıyorlar resmen.
Neredeyse 1 yıl belirli aralıklarla buz lazer denilen işleme başlamıştım. Sadece çene bölgeme yaptırıyordum. Neredeyse yüzde %300 kalınlaşma ve belirsiz olan tüyleri bile berbat şekile sokması şikayetiyle bıraktım. Hiç birşey olmamış gibi yanlarına kalmasına mı üzüleyim? Harcadığım paraya mı? Saate mi? Umutlara mı?
Vel hasıl sonrasında iğneliye epilasyona başladım.(1 yıl kadar oldu.) Başladığımda yaklaşık 150 kök tüy vardı çenemde şimdi sayı 20 lere düştü.
Gittiğim yer bu yönde kendini kanıtlamış bir klinik fakat iz kalıyor. Tüyden iyidir diyerek devam ettim, ediyorum. Konu Sahibi çok iyi bir karar vermişsiniz iğneli ile alakalı fakat bence öncelikle yumurtalık ve hormon testlerinizi yaptırın ondan sonra iğneli düşünün. Hiç işlem yapmadıysanız ilaç tedavisi ile bile o tüylerden kurtulabilirsini (basit bir miyom ile alakalı bile olabiliyor.)
Bakanlara fikir olur diye paylaşmak istedim. Sevgiler