Yüze iğneli epilasyon tecrübesi olanlar bakabilir misiniz

Sonya Blade

Sıradan ölümlüleriz...
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2019
602
280
33
Merhaba dün ilk kez yüze iğneli yaptırdım .Yaklaşık bir saat kadar sürmüştür.Favori bölgesinin tamamı, çene ve dudak üstünde çıkanlar alındı.Çene ve dudak üstünü kalınlaştırdığım için uzatmadan çıktıkça alıyordum.Size sormak istediğim bu süreçte iş , okul hayatınızı nasıl devam ettirdiniz.Düşünmeden edemiyorum.Devlet memuruyum.Dün ve bugün izinliydim .Denk getirip yaptırdım bir cesaret ama . İstediğim zaman izin vb alabilecek durumda değilim.Bu durum bende çok stres oluşturdu.Gittiğim yer çıktıkça geleceksin dedi .Dudak üstü ve çenenin tamamı alınmadı üstelik.Kıllarla nasıl insan içine çıkacağım onu düşünüyorum .Bir taraftan kabuklar..
Kaç gün sonra gerekirse kapatıcı kullanmalıyım.Kafamda deli sorular.Yardımcu olursanız çok sevinirim.Teşekkürler
.

Yüze lazer hiç yaptırmadım aslında.Cesaret edemedim.Mağdur olanları görünce.Vücuda yaptırmıştım memnun kaldım lazerden ama yüze dokundurmadım.
İzmir de iyi denilen bir yere gidiyorum nakit öderseniz dakikası 35 TL .40 yıllık tecrübesi varmış kadının.Daha önce göğüs ucu ve lazerden kalan koltuk altındakilere (bir kaç tane kalmıştı) yaptırdım iğneli.Memnun kalınca yüzde geçtim ama çok tedirginm😢

Yüze lazer hiç yaptırmadım aslında.Cesaret edemedim.Mağdur olanları görünce.Vücuda yaptırmıştım memnun kaldım lazerden ama yüze dokundurmadım.
İzmir de iyi denilen bir yere gidiyorum nakit öderseniz dakikası 35 TL .40 yıllık tecrübesi varmış kadının.Daha önce göğüs ucu ve lazerden kalan koltuk altındakilere (bir kaç tane kalmıştı) yaptırdım iğneli.Memnun kalınca yüzde geçtim ama çok tedirginm😢
İnşallah güzel sonuç alırsınız.

X