• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon yüze iğneli epilasyon öncesi uyuşturucu iğne yapan yer?

selnmt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2014
2
0
1
33
arkadaşlar merhaba. yüzüme iğneli epilasyona başladım ancak emla falan fayda etmiyor, gittiğim yer normalde iğneyle uyuşturucu yapıyormuş ancak yüzde risk almak istemediği için uyuşturucu iğne yapmıyor. kliniklere sordum, anestezi yapıp gönderemeyiz diyorlar. ankarada yüz için de uyuşturucu iğne yapan yer bilen ve memnun kalan var mı acaba?

arkadaşlar merhaba. yüzüme iğneli epilasyona başladım ancak emla falan fayda etmiyor, gittiğim yer normalde iğneyle uyuşturucu yapıyormuş ancak yüzde risk almak istemediği için uyuşturucu iğne yapmıyor. kliniklere sordum, anestezi yapıp gönderemeyiz diyorlar. ankarada yüz için de uyuşturucu iğne yapan yer bilen ve memnun kalan var mı acaba?
O kadar çok acıyor mu ki ? Bana yanlış bi uygulama mı yapıldı acaba. Ben zorlanmadım. Yani evet akımı verince bi yanma gibi bisey oldu ama dayanilmayacak kadar değildi benim. Senin nasıldı baska yere mi gitsem bende acaba .

Hem verilen akimla hem de agri esigiyle ilgili sanirim. Benim agri esigim dusuk oldugundan da agriyi cok hissediyor olabilirim. 20 dakika zor dayaniyorum tum yuz tek seferde bitmiyor tabii, sonlara dogru gozumden yas geliyor o kadar aciyor. Siz nereye gidiyorsunuz baslayali ne kadar oldu?

O kadar çok acıyor mu ki ? Bana yanlış bi uygulama mı yapıldı acaba. Ben zorlanmadım. Yani evet akımı verince bi yanma gibi bisey oldu ama dayanilmayacak kadar değildi benim. Senin nasıldı baska yere mi gitsem bende acaba .

merhaba avcılarda doktor uyuşturma yapıyor ve seanslar o şekilde yapılıyor. iğneli epilasyonu yapan neslihan hanım ise neredeyse nişantaşındaki bütün ünlülerle alışmış eli oldukça iyi bir bayandır. avcılardaki kuruma hasta randevu aldığı zaman geliyor. kurumdaki doktor bir genel cerrah o nedenle korkmanı gerektirecek bir durumda yok ...

Back