• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüze epilasyon yaptıranlar(YARDIM)

sevdiceksiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
150
0
46
İstanbul
Çene çevreme ve altına özel bir hastahanede bugun ütüleme sistemiyle lazer yaptırdım son teknojiymiş neyse ama doktor kesinlikle dipten kopartma dedi..jiletle yada makasla kes dedi ikisiylede yapsam dipte nokta nokta belli olur çok varçünkü ve koltuk altı,bikini bölgesi kılları gibi kalın :26: Ne yapıcam ben :14: doktor gözünde büyütme dedi ama nokta nokta çok kötü durur bide beyaz tenliyim toplum içine çıkıyorum ...ve jilet daha kalın yapmazmı kızlar..:14: Bide ben konuşmaya diye gitmiştim hemen yapıverdi halbuki dün kopartmıştım dipten..bide gözlük takmadı son teknoloji bu gözleri hassas olanlara veriyoruz isteyen takıyo dedi...4 seans sonra azalmaya başlar ,yani 4 ay, 6 ay sonrada yavaş yavaş gider dedi..Yani 6 ay boyunca dipten kopartmıcam noktalı noktalı dolaşıcam :14:Kışın yapmadığıma pişman oldum en azından atkıyla falan örterdim ...Sizler napıyosunuz bu konuda bilgi verirseniz sevinirim..pudra falan düşündüm ama oda kapatmaz ki :14:

üzülme canım 4 ay sonra üzüldüğüne değmiycek :)
bol fondoten ve pudrayla bayağı kapanır tahmin ediyorum ki..

Back