- Konu Sahibi minigmanig
ya kızlar yüzüme diod lazermi yapayım yoksa iğnelimi,iğnelide iz kalma korkusu var lazerdede cogalma.hangisini yaptırayım siz neler yaptırdınız tecrübelerinizi paylasın lütfen kararsız kaldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya kızlar yüzüme diod lazermi yapayım yoksa iğnelimi,iğnelide iz kalma korkusu var lazerdede cogalma.hangisini yaptırayım siz neler yaptırdınız tecrübelerinizi paylasın lütfen kararsız kaldım
Arkadaşım sana şunu soyleyeyim; yüzümde her bayanda olabilecek ayva tüyleri vardı favori bölgemde. Ama ben bu kıl konusuna çok takıntılı olduğumdan bi güzellik merkezinde lazere başladım ve yanlış bir uygulama sonucu çoğaldı yüz tüylerim. Sonra başka bir yerde doktor kontrolünde diode a başladım, ama öyle 2 3 seansa bitecek bir şey değil. bu yanlış bilgilendirmeler insanları yanlışa sürüklüyor. Yüz tüyleri ASLA ve ASLA tamamen bitmez 1 senedir diode lazer yaptırıyorum 1.5 ay civarı yüzüm temiz kalıyor. Ama başlamanı tavsiye etmiyorum, sana tavsiyem bir doktora göstermendir yüzünü. Bu arada hiç bir hormonal sorunum yok iç hastalıkları uzmanına muayene oldum tahlil sonuçlarımda hormonlarımın düzenli olduğu çıktı.
Merhaba,
epilasyondaki sakıncaları bilmeniz çok güzel.Eğer tüyler ince ise kesinlikle iğneli epilasyon ,kalın kıllar var ise 2-3 seans lazer ondan sonra iğneli.
Sağlıkla kalınn...:)
ya yüzümde bıyık bölgesinde kalın tüyler var 1 güne cıkyo bıktım almaktan valla,düğer yerlerde ince ama arada yüzümde boynumda kalın tüy cıkıyor .diorumki bıyık bölgesine ya iğneli ya lazar.vücudumada lazer yaptırayım diorum kalın tüylere.sagol canım tavsiyen için korkuyorum ya ama lamktanda bıktım
Canım o hepimizin sorunu valla. Benim yüz bölgemdeki tüyler baya inceldi :) Doktora sormuştum bıyık bölgesinde kalınsa lazer yapılabiliyormuş.. Ben koltuk altı ve tüm bacak yaptırdım yok denecek kadar az çıkıyor. Hiç bir problemde yok. 5-6 seans yaptırdım.Sadece özel bölgeye yaptırmaya korkuyorum onu aldırmak da işkence.. bayan olmak zor Allah yardımcımız olsun bu tüylerle :))
anladım canım diod yüzündekileri cogaltmadı demi bakalım bi gideyim göstereyim
Yok tatlım tüy sayısında azalma oldu hatta