Sivilceli Ciltler Yüze buz sürmek sivilceleri küçültüyor

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

ZyNp_fB

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2011
80
0
Kızlar buz parçasını yüzünüze sürün tabi çok büyük bir buz parçası olmasın yüzünüz donar :) Ben akşamları ve yatmadan önce yapıyorum 2-3 defa rahatlıyorumda açıkçası bu sıcak günlerde :) sivilcelerin daha küçüldüğünü farkettim umarım sizdede işe yarar , paylaşmak istedim :KK1:

Kızlar buz parçasını yüzünüze sürün tabi çok büyük bir buz parçası olmasın yüzünüz donar :) Ben akşamları ve yatmadan önce yapıyorum 2-3 defa rahatlıyorumda açıkçası bu sıcak günlerde :) sivilcelerin daha küçüldüğünü farkettim umarım sizdede işe yarar , paylaşmak istedim :KK1:

evt ama yüzdeki kılcal damarlara zarar veriyo yani fazla soğuk bi zaman snra yüzünde hiç sivilce çıkmayan bölgelerde kırmızı izler bırkabilir yapmayın böyle şeyler yüzünüze buzla sivilcemi geçermiş

tv de izlemiştm bir bayan söylemişti yada sirke ve maden suyunu dndurup sürün demişti bilmiyorum bende ters etki yapmadı herkeste aynı etki yapacak diye bişey yok zaten ..

bence eksik duymuşsun maden suyuyla yapılan işlem o seda sayanda bu yöntemi kullanıyor

:KK66:

kızkardeşim uyguladı elmacık kemiklerinde kızarıklık ve hafif şişlik oluştu nasıl geçer iz kalır mı yardımcı olursanız sevinirim.

sivilceleri küçülttüğü dogru olabilir cunku kan dolaşımını hızlandırıyor.. ben yüzüm yorgun göründüğü zamanlarda hafif makyaj yapmadan önce bir küçük kalıp buz gezdiririm yüzümde,cok faydası oluyor,ama kendisi kurumalı yüzde,kurulanmamalı, ben cok faydasını görüyorum:KK3:

Akneli bir yüzüm var ve buz sürdüm butün yüzüm morardı ne kadar sürede geçer ne yapmalıyım 🤔

X