• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yüze ağda yaptırdıktan sonra limon sürmek sivilcelenmeyi önler mi?

sevimlikartanesi

El-Latif,El-Cabbar,El-Mucib-Es-Semi
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
1.716
489
148
kızlar sir ağdadan sonra yüz sivilceleniyor bunu yıllar önce acı deneyimle gördüm ve uzun süre kurtulamadım. ilaç tedavisi oldum öyle geçti. ama bu aralar da bakıyorum yüzüm tüylenmiş. zaten pko var bende. ip ya da makine daha da çoğaltır diye sir yaptrmaya karart verdim. erkeksilikten kurtulayım derken pürüzlü bir surata sahip olmak yağmurdan kaçarken doluya tutulmak gibi bir şey olsa gerek.
lütfen ama lütfen deneyenler cevaplasın. sirden sonra limon sürmek engelliyormuş sanırım. bilen,gören,duyan,deneyen var mı???

Asitli seylerle yuzunu temas bile ettirme.Ben agda sonrasi bezi kullaniyorum,ondan sonra da yuzumu temizleyici jelle temizliyorum.Gul suyu da kullanabilirsin.Boylece ben de sivilce olmuyor.Limonmus dis macunuymus bunlar palavra

yüzümü aldırmadım ama kollarımı aldıktan sonra bende de sivilcelenme oluyordu. uzun süre de geçmiyordu. en son fucidin isimli kremi ağdadan sonra bir kaç kez sürmeye başladım. hiç sivilcelenme yaşamadım. zaten ağda sonrası sivilce açılan gözeneklerin mikrop kapması ile oluyor sanırım, fucidin bana iyi geldi.

yüzümü aldırmadım ama kollarımı aldıktan sonra bende de sivilcelenme oluyordu. uzun süre de geçmiyordu. en son fucidin isimli kremi ağdadan sonra bir kaç kez sürmeye başladım. hiç sivilcelenme yaşamadım. zaten ağda sonrası sivilce açılan gözeneklerin mikrop kapması ile oluyor sanırım, fucidin bana iyi geldi.

ağdadan hemen sonra mı sürdünüz kremi?_??

Limon palavra mi ?
Kaç senelik sivilcwlerimden limon sayesinde kurtuldum

Bilip bilmeden palavra denmez bende yalanci oluyorum bu durumda .
Yüzümde 6 aydan beri bir sivilce bile cikmiyor ..

Ben yüzümü sir ağda ile alıyorum. En son geçen cuma aldım. Bu arada da yaklaşık 15 gündür burada okuduğum gibi sivilce lekelerine iyi geliyor diye akşamları yatmadan önce yüzüme limon suyu sürmeye başladım. İlgisi var mıdır bilmiyorum ama evet bu kez 1 hafta olmuş olmasına rağmen ağda sonrası yüzümde sivilce oluşmadı.

cvp verdiğinz için teşk. ederim. ağda sonrası mı kullanıyorsunuz limonu? biraz daha açar mısınız??
Limon palavra mi ?
Kaç senelik sivilcwlerimden limon sayesinde kurtuldum

Bilip bilmeden palavra denmez bende yalanci oluyorum bu durumda .
Yüzümde 6 aydan beri bir sivilce bile cikmiyor ..

Ben yüzümü sir ağda ile alıyorum. En son geçen cuma aldım. Bu arada da yaklaşık 15 gündür burada okuduğum gibi sivilce lekelerine iyi geliyor diye akşamları yatmadan önce yüzüme limon suyu sürmeye başladım. İlgisi var mıdır bilmiyorum ama evet bu kez 1 hafta olmuş olmasına rağmen ağda sonrası yüzümde sivilce oluşmadı.
peki ağda sonrası limonu nasıl kullandığınızı açıklar mısınız ??

peki ağda sonrası limonu nasıl kullandığınızı açıklar mısınız ??

Ağda sonrası önce bebe yağı ile hem kalanları temizliyorum hem de nemlendiriyorum. Daha sonra limonun suyunu her seferinde taze sıkıp 8-10 damla elimle sürüyorum.

ben de yüzüme sir ağda yapıyorum ancak yağlı bir cildim olduğu için hemen sivilceleniyor yüzüm.. ben de ağdadan sonra limon sürerim yine tek tük sivilce çıkar ama max. 2 güne söner ve iz kalmaz. bu arada ben limonu ağda yapmasam da iki günde bir cildime uyguluyorum yaklaşık 1 senedir bir zararını görmedim aksine yağlı cildim dengelendi daha az sivilce çıkar oldu hem de lekelerim azaldı.

bir de sir yapıldıktan sonra (vücudun hangi bölgesi olursa olsun) hemen su değdirmemek gerekiyormuş.. gerçekten de ne zaman ağda yapıp hemen yıkasam yüzüm sanki daha çok sivilceleniyor ya da bana öyle geliyor ama yine sizin de aklınızda bulunsun istedim..

bende yüze ağda yaptırıyorum. kükürtlü sabun kullanıyorum ağdadan sonra hiç sivilce çıkmıyor. limon kafanıza yatmazsa denemek istersiniz belki.

yüz için en iyi çözüm iğneli epilasyon ağdayla uğraşmayın ayrıca ağda erken yaşta kırışıklığa da neden oluyor hazır kış mevsimindeyken iğneli epilasyonu araştırın derim ben. lazer epilasyon ise burdaki tüyleri görmediği gbi malesef arttırımda yapıyor bilginize

Back