• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yüzdeki tüyleri sona erdirmek için..yumurta..mısır unu..şeker

kris_ez

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2011
54
0
46
30
Kırıkkale
Yüzünüzde ki tüylerden tamamen ve hiç para harcamadan doğal bir yöntemle kurtulmanız mümkün. Nasıl mı? Şimdi tarifini vereceğimiz karışım sayesinde.

Karışımın malzeme listesi;
1 Yumurta akı
Yeteri kadar mısır unu
Yeteri kadar çay şekeri (toz şeker olacak)

Karışımın tarifi;

Bir kaba yumurta akını koyun, üzerine yeteri kadar mısır ununu ekleyin ve yine yeteri kadar şeker ilave edin, iyice karıştırın. Tam anlamıyla karıştıktan sonra temiz cildinize sürün. Kuruyana kadar bekleyin. Kuruyunca cildinizi tahriş etmiyecek şekilde masaj yaparak soyun.

not: bu karışımı haftada dört defa tüyleriniz varken yapıyomuşsunuz

kızlar ben bunu denemedim nette bi yerde gördüm belki deneyenler vardır diyede yazıyorum kızmayın lütfen
sitede bazıları kesinlikle deneyin işe yarıyor derken bazılarıda aksini idda etmiş kararsız kaldım:(
şeker kıl köklerini besler diye biliyorum bir diğer kişi ise gözenekleride açar demiş
peki var mı deneyen çok kararsız kaldım ..:S

walla ben denicem bide bişey daha şeker kıl kökünü besleyemez çünkü kılın tüyün köküne kadar inemez...

Son düzenleme:
ee kızlar var mı bi ilerleme? ben kollarımdaki tüylerden de çok şikayetçiyim sizce orda da işe yarar mı?

anladığım kadarıyla bu karışım maske gibi soyuluyor bu da yüze sürüp çıkartınca ağda gibi olmaz mı yani tüyleri alıyor o zaman....

mısır ununu daha alamadım canım alır almaz deneyeceğim ve sonuçları buraya yazarım

biraz ağda gibi evet ama ilk yüzüme kesinlikle denemem koluma deneyip bir çoğalma felan görmezsem yüzüme denerm

kızlar ben denedim ama sadece bir kere denedim . tüylerimi hiç almadı yaa birde kurudğu içinde zor çıkardım bir saat bekledim hiçbir şey olmadı .
diğer seanslarını yapmayı düşünmüyorum ilkinde faydası olmadı ikincisi üçüncüsünde de olmaz sanırım
. off napıcam ben bu tüylerle offf

ben daha once denemiştim ve yuzum tahris oldu malesef :( ciddi anlamda tuy yok ama roaccutane kullanmıştım, o biraz sarı tuy yaptı. bu cok iyi bi maske degil, başka cozum onerileri olannn ?

Back