Yüzdeki tüyleri nasıl alıyorsunuz?

melody41

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2010
57
0
36
Kocaeli
Arkadaslar ben yüzümdeki tüylerden cok sikayetciyim,agdaya korkuyorum daha cok cikar diye..Siz neler yapiyorsunuz?

ben uzun zamandır bıyık bölgeme sir ağda kullanıyorum herhangi bi zararını görmedim en ufak tüyleri bile alıyor uzun süre temiz kalıyor.yani çoğaltmadı aksine azallttı.

arkadaşlar ben yüzümde ki kılları sir ağdayla aldırıyrdum şimdi ise cenemde kalın kıllar falan var tüy sarartıcı krem sürüyrm ve çok memnunum ister eczaneden siz alın ister kuaförde yaptırın hiç b yan etkisini görmedim

arkadaşım marka ismini tam olarak veremesen de bazı harflerini yazmayıp verebilir misin :)

benimde sıkıntım seninle aynı napıcam bilemiyorum hormonal olarak daha gür çıkması veya azaltması kişiden kişiye değişir ama riski alamıyorum

Dudak ustunu iple hallediyorum fakat yuzumde de tuyler var..Cok utaniyorum igneli epilasyon dusunuyorum ama iz birakir diye korkuyorum :2:

kızlar slm arkadaşlar bana king ipli epilatörü önerdi benim gibi ip kullanamayanlara duyurulur..ben de alınca deneyip yorum yaparım tabii

ben sirle aldırıyorum alıştım 3 yıldır aldırmaya benimki çok hemde ... kaşla beraber 15 lira bayılıyorum kuaföre
memnundum taki kuaförüm hamile kalıp 5-6 ayını doldurduktan sonra yerine birini bulup işe ara verene kadar
yerine bulduğu kız aldı bu ay sonuç aldırdığım gün ufak tefek tüyler ve favoriyi orantısız almış. evde hazır ağdan bandı ile düzeltim , bir haftaya kalmadan tüyler çıktı .daha önce başkalarına da aldırdığım oldu. sonuç aynı iyi kuaför bulmak zor.
bende king ipli epilatör düşünüyorum .

Benim yanaklarımda falan da var ama fazla kalın değiller korkuyorum kalınlaşır diye..
Ağdaya cesaret etmek lazım..

kuaförlerde aldırmayı tercih etmiyorum çünkü yüzümü batırdılar, ilk gittiğim yerde yeşil renkli bir ağda sürmüşlerdi eliyle fln çekmişti çok güzel almıştı ama ertesi gün sivilce doldu suratım oraya gitmedim bir daha. sonra başka bir yere gitmiştim orda da aynı yeşil renkli ağdadan kullandılar ama bezle çektiler bu sefer eve geldim tam 1 saat sonra suratım şişti, kızardı, yandı ve kabuk bağladı doktora gittim ve krem verdi tam bir hafta sonra geçti o şişlik ve kızartı..lanet olsun dedim bir daha da gitmedim, şimdi evde kendim alıyorum sesunun sirli ılık ağdasıyla

Benim favroilerimden şikayetçiyim ya erkeklerin bile daha az favorisi vardır benden. bir kere aldırdım sivilce oldu bir ay geçmedi. daha da aldırmam yani

Ben lazer epilasyona gidiyorum çok memnunum, tavsiye ederim. 3-4 ayda bir gidiyorum zamanla tüyler çok azaldı.

ilk gittiğiniz yerde muhtelemen azulen ağda kullanmışlardır bu bendede kötü bi etki yaratıyo bacaklarımı aldığımda kırmızı kırmızı noktacıklar oluyo. ikinci gittiğiniz yerdede aceminin eline düşmüşsünüz

artık hangi marka ağdaydı bilmiyorum ama yeşildi ve sürüp çektiklerini biriktiriyordu sanıyorum başkalarında da kullandıklarını eritip eritip tekrar kullanıyorlardı bu da çok sağlıksız allahtan mikrop kapmadım yada cilt hastalığı fln diğer gittiğim yerde evet acemiydi küçük bi kız vardı sürdü sıcak sıcak yanmıştım yani bir daha da asla suratım bir senede daha yeni kendine geldi ayda bir kendim yapıyorum agda mı napayım

bence en güzeli iple almak . benim dudak üstü tüylerim çok çabuk çıkıyo her hafta kuaföre gitmek istemiyorum evde kendim alıyorum tertemiz oluyo. hem kuaforde agda yapıyolar ya ben nedense çok iğreniyorum, cımbızda kalınlaştırıyo..

geçenlerde pudralı kalıp ağdayı denedm (elle çekim)
hiç begenmedim ya hemen çıktı
ben beceremedim mi acaba
normal sir ağdayla alınca böyle olmuyodu

bence kesinlikle kendin yapmalısın. kuaförler bi sir sürüyolar belli olmayan ayva tüylerede deydirip mahvediyolar sora yüzünü. hemde bi kere öle yanlışlıkla aldınmı gerisi geliyo. en iisi kendin sir ağdayla evde yap neresinden rahatsızsan.
bide canım yüzündekiler inceyse bırak öle kalsın sora daa fena çıkıyolar pişman oluyosun aldığına. aynaya çok sık ve ayrıntılı baktığımız için bize batıyo onlar ama inan başkaları okadar incelemiyo. yani normal biraz ayva tüyü olması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…