biri bana bu forumda nasıl konu açıldığını söyleyebilir mi?
arkadaşlar ben yüzümde ki kılları sir ağdayla aldırıyrdum şimdi ise cenemde kalın kıllar falan var tüy sarartıcı krem sürüyrm ve çok memnunum ister eczaneden siz alın ister kuaförde yaptırın hiç b yan etkisini görmedim
Ben lazer epilasyona gidiyorum çok memnunum, tavsiye ederim. 3-4 ayda bir gidiyorum zamanla tüyler çok azaldı.
kuaförlerde aldırmayı tercih etmiyorum çünkü yüzümü batırdılar, ilk gittiğim yerde yeşil renkli bir ağda sürmüşlerdi eliyle fln çekmişti çok güzel almıştı ama ertesi gün sivilce doldu suratım oraya gitmedim bir daha. sonra başka bir yere gitmiştim orda da aynı yeşil renkli ağdadan kullandılar ama bezle çektiler bu sefer eve geldim tam 1 saat sonra suratım şişti, kızardı, yandı ve kabuk bağladı doktora gittim ve krem verdi tam bir hafta sonra geçti o şişlik ve kızartı..lanet olsun dedim bir daha da gitmedim, şimdi evde kendim alıyorum sesunun sirli ılık ağdasıyla
ilk gittiğiniz yerde muhtelemen azulen ağda kullanmışlardır bu bendede kötü bi etki yaratıyo bacaklarımı aldığımda kırmızı kırmızı noktacıklar oluyo. ikinci gittiğiniz yerdede aceminin eline düşmüşsünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?