İğneli Epilasyon Yüzdeki tüyleri garanti bitiriyorlarmış..

ELha2012

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2009
521
9
96
kızlar ben iğneli epilasyona gidiyorum henüz 2 seansım çenemdekiler 10 gün oldu ama hala çıkmadılar..ama yolum çok uzak gittiğim merkezle ve sorun yaşıyoruz süreklii...bende oraya bırakıp anadolu yakasında bi yer arıyorum bi tanıdık pendikte bi merkeze gidiyor ama yüz için lazere gidiyo onunla konuştum sözleşmeli bitişe kadar 600 tl ve kadının yüzünde hiç tüy yoktu 2 aydır çıkmıyo dedi hemde 5.seansta düşünün bende konuştum numarasını alıp ellerindeki cihazlar ince tüyleride aleksandrayt ve bi kaç cihaz ismi daha verdi.. iğneli epilasyon geç çıkarır ama bitirmez dedi.ve kesinlikle sözleşme yapıp %98 biticek diye garanti veriyolar...600 den beş kuruş para fazla vermiyomuşsun kafam çok karıştı ne yapsam lazaremi gitsem hatta sordum uzmana lazer ince tüyleride çoğaltıyomuş diye bizim elimizdeki cihazlar ince tüyleride görüyo isimlerinide verdi ama ben unuttum...lazermi yaptırsam kızlar ne diyosunuz bana çok cazip geldi aslında ama kafamda karıştı bu şekilde lazerden memnun olan varmı ....

iğneliye devam et
sakın lazere bulaşma derim
bitiriyorlarmış muşla olmuyo bu işler.ben hiç lazerle tamamen bi bölgeyi bitiren görmedim.ama iğnelinin sonuçları hemen görünüyo
ben faul , çene,k.altı ve kaş ortamı iğneli ile bitirdim.şimdi bacağa başlıyorum.
haaa bu arada 2,5 sene tüm vucut lazere giden bir mağdurum

merak ettim bende ben iki seneden fazla lazere gittim pendikteyim bende ama bitmedi çok param gitti azalma incelme oldu ama bitmedi şimdi bıraktımaldım gene sert sert çıkıypor gene senin dediğin yer kesin garanti veriyorsa iyiymiş bir de bir lkanalda lazer epilasyon aleti sayıyorlar evde kendin yapyorsun güvenliymişte acaba ondan mı alsam diyorum 400 tl falan.sana tavsiyem iğineli iyi değil lazerde çok geç çıkıyor benim dört ay çıkmadığı zaman oldu..ama bitmedi işte para dayanmıyor onada..garnti veriyorlarsa düşün derim..ama ben güvenemiyorum artık

Son düzenleme:

iğnelide ne kadar zaman arayla gidiyorsun peki.bir kere yaptın sonra ne zaman gidiyorsun yani

bir bölge(mesela k.altı) bitene kadar ilk tur için sık gitmen gerekiyhor.çünkü herkıl köküne tektek girildiği için.
2.turada artık hangi kıllar çıkarsa onlar için gidiyosun.
yani gitme sıklığı size kalmış.nekadar sık gidersen o kadar çabuk biter

benim çene de ufak bir yer hem yoğun değil çok lazerde azaldı baya ama iğneliye geçsem diyorum tamemn yok olyor diyorlar her gitmende mi ödüyorsun ücreti

nereye gidiyorsun peki ben gittiğim yerlerden pek memnun kalamadım ya da iz kalıyo ya da akımı az veriyorlar azalma olmuyo

benim çene de ufak bir yer hem yoğun değil çok lazerde azaldı baya ama iğneliye geçsem diyorum tamemn yok olyor diyorlar her gitmende mi ödüyorsun ücreti

çene bölgesi hemde yoğun değilse çok az gidersin.mesela 10-15 dakika 1 seans gidersin. 2.seansada artık o alınanlardan tekrar çıkarsa gidersin
dakika ücreti 1 tl
10 dakike sürerse . 10 tl

nereye gidiyorsun peki ben gittiğim yerlerden pek memnun kalamadım ya da iz kalıyo ya da akımı az veriyorlar azalma olmuyo

bağcılarda gittiğim yerden çokçok memnundum. 3-4 senedir taşındığım için orası uzak geliyor.şimdi avcılarda kybeleye gidiyorum

ya külliyen yalan...hem de alexandrite ile bitecek demesi başlı başına fiyasko..bi defa yüze asla alexandrite kullanılmaması gerekir çünkü uyuyan kıllarıda uyandırır ve kıl olmayan yerlerinden de kıl çıkar kı yumağına döner yüzün..doktorlar alexandrite sadece vücutta öneriyorlar.iğneliyle bitmez demesi ise koca bi uydurma...sana bunları söyleyen kim canım...uzman bir doktor mu dermatolog mu ? bunlar değilse dikkate alma....böyle yağlayıp ballamalarına da aldanma....ayrıca lazerde garanti diye bir kavram yoktur.vücuttaki sert kalın tüyleri bile tamamen bitiremezlerken yüzdeki olumsuz vaka ince tüyleri tamamen bitirmeleri sadece mucize olur....garantiyi verdikleri gibi bahaneler üretip türlü kata kullilerle seni kekleyerek işin içinden sıyrılmasını da çok iyi bilirler..yüze sakın lazer bulaştırma karlı çıkıcam derken zarara uğrarsın..işinde ehli bi iğneli bul kökünden kurtul derim..bunun başka hal çaresi yok...sana tavsiyem sana garanti veren kurumlara kesinlikle aldanma..ben onlarca doktorla görüşüp bilgi aldım...estetisyenleri asla baz almam dikkate de almam..güzellik uzmanları da keza öyle..kaldı ki bana da daha ilk seanstan sonra % 90 varan azalma olacağı konusunda bi çok yer garanti verdi..ama sonuç fiyasoydu..uydurdukları bahaneyse gerçekten gülünçtü...bi lazer epilasyonu mağduru olarak söylediklerimi dikkate al..yüzden lazerde mağdur alan çok insan var sonuç alansa bi elin 5 parmağını geçmez...

iğneliye nereye gidiyorsunuz, memnun musunuz? şimdiden teşekkürler.. :)

iğneliye nereye gidiyorsunuz, memnun musunuz? şimdiden teşekkürler.. :)

gül hanıma gidiyorum bağdat caddesinde aslında memnunum ama yol uzak ve randevuda sıkıntı yaşıyorum aldığı yerlerde 15 günden aşağı çıkış yok 4. seansım oldu henüz bide yavaş çalışıyo ama napalım devam ediyorum..

merhaba,

bağdat caddesinde gittiğiniz ve memnun kaldığınız (İzler!!) iğneli epilasyon yapan bir yer varsa paylaşırsanız çok sevinirim.. gittiğiniz yerin adı ve orada kim yapıyor ise bayann ismini de yazar mısınız Lütfeenn :)

Canım bu lazer tipinin adı neymiş pekii hatırladın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…