• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yüzdeki tüyleri almadan bir yöntem var!

kekiklizeytin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2011
7
0
36
İstanbul
kızlaar, ben beyaz tenli olduğum için tüyler belli oluyor, bu konu yüzünden psikolojiim bozuluyor. Yüzdeki tüyler için şimdi şöyle bir karışım var ;

cam bir kaba 2-3 kaşık % 36 yoğunlukta oksijenli su koyun, birkaç damla amonyak ilave edin. pamuklu bir çubuğu hazırladığınız losyona batırıp sarartmak istediğiniz tüylere sürün. 4-5 dakika sonra hafif bir kaşıntı duyduğunuzda bölgeyi bol suyla yıkayın ve kremleyin.

ben bunu denedim, gerçekten işe yarıyor.(aman sakın ha amonyak koklamayın:) Size soracağım ise şu; oksijenli su ile amonyak tüyleri besler mi?:18:

Piyasa da sarartıcılar mevcut
Bunlara gerek yok ki
Ama sarartıcılarında kılları uzattığı söyleniyor

tüğ sarartıcılar çok güzel oluyo acısız sancısız tüğler yok gibi aynı hiç belli olmuyo bir ayda 2 ayda anca eski rengine dönüyo benimkiler. çok az sürmede yetiyo zaten tavsiye ederim.

canm ben tüy sarartıcı kullnıyorum hatta yeni yaptım şuan gerçekten çok güzel oluyor hiç belli olmuyo ama benm tüylerim 1 2 haftaya kalmadan yeniden belli oluyor . içinde 3-4 kullanımlık var ayrıcaa onun içinde de oksijenli su ve yüzde 2 nin üzerinde amonyak var . oksijenli su amonyak karışımını bende yapcaktm ama annem bişey felan olur dedi . tüy sarartıcılarda onu tam oranlayarak koyuyorlardır .

ama imkanın varsa igneli epilasyon yaptır kökten çözüm diyolar

Back