Yüzdeki tüyleri aldıktan sonra oluşan beyazlık, ton farkı ?

AtisYusel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2011
22
1
36
İstanbul
Evet arkadaşlar.. kaş üstü olsun, yanak tüyler olsun bunları aldığımda çok bariz ve komik bir görüntü oluşuyor. Özellikle favorimi diyim ne diyim, o bölgeyi aldığım zaman süt gibi oluyor. Buğday tenli ve siyah tüylü olduğum için mi, yoksa ağdadanmı anlamadım.. sir ağda yapıyordum fakat onu bıraktım ve epilatörle- işkenceyle- tüylerden kurtulmaya çalıştım. ağdadan daha iyi sonuç verdi fakat normal bir görüntü de sağlamadı. Kaş etrafını ağdayla alıyorum ama yanak tüyleri için ne yapmalıyım? :2:

benim favorilerde beyazlık oluşuyor ama birkaç gün sonra geçiyor geçen bir salaklık yaptım dudak üstümü aldıktan sonra güneşe çıktım evde bir baktım ki tıraşlanmış erkek bıyığı gibi duruyor yani siyah bir gölgelenme oldu,bu aralar az geçmeye başladı artık güneş koruyucuyla çıkıyorum,siyahlıktan korkmak lazım...Yanak tüyleri için ipli makineyi denicem yakında umarım düzelir,bakalım ne olucak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…