canım benımde öleydı ben lazere gttım ve suan hıcbısey yok sakın cımbız falan vurma ben hıcbısey vurmadan lazere basladım ve kurtuldum sende öle yap:)
Doğru acıyor ama kesin çözüm.Ben yaptırdım çok da memnunum tertemiz oldu.İyi bir uzman bulursanız tavsiye ederim çünkü işi bilmeyenler iz bırakabilir.Zaten bir süreden sonra senas süreleri kısalıyor ve seans araları da uzuyor.
Benim uzman olan bir arkadaşım var kendisi işinde gayet iyidir.Ama Ankara'da yaşıyordu.Eşinden boşanıp buraya gelince kendi evinde yapıyordu.Ona yaptırdım.İstanbulda tavsiye edebileceğin bir yer var mı canım
aslında doğru söylüyosun belli süreden sonra alışır insan ve zamanla biteceğini bilmekte güzel...
dişimi sıkıp yaptırmam lazım
Arkadaşlar ben lazerli epilasyona güvenmiyorum belirli bizamandan sonra belki yüzümüzde çıkmıyor yüzümüz pürüsüz hale geliyor ama yüzümüzde ya da başka bi bölgede lazerli epilasyon yaptırırsanız bu tüyler içerde birikiyormuş ve .çeşitli hastalıklara sebebiyet veriyormuş.Ben şuanda karınca yumurtası yağı kullanıyorum aktarlarda satılıyor ağdadan sonra onu sürüyorum gerçekten bitkisel ve yüzümde ki tüyleri bayağı bi azalttı ve incelltti 2 ay a yaklaştım hala kullanıyorum fiyatı ise 15 ytl sakın 15 ytl üzerini vermeyin fiyatı 15 ytl
aaa dk.sı 50kuruş yani ben bugun adanada sordum 1ytl dk.sı iğne altın rengi ama altın deilmiş.ucu altın iğne ve gümüş iğneler varmış.altın soymetal gümüş yarısoymetal olduundan mı acaba.normal iğne 12ytl imiş sizde kalıo giderken onu götürüosunuz hastalık kapmamak için.siz hangi iğneden aldınız acaba,çok fark oluo mudur iğne türüne göre.keşke bn de dk.sı 5o kuruşa yapan bulabilsem yaaa :)CADIARZUarkadaslar benimde favori bolgemde var onceden iple ala ala sertlesmişti iğneli epilasyona gidiyorum 2, seansta tüğ haline geldi 5. seansım şimdi baya azaldı seansım 40 dk falan suruyo ve 20 ytl gibi bi miktar oduyorum bence iple falan uğrasmayın bi yıl içinde tamamen kurtulabilirsiniz cokta acııyo valla ayda bi gidiyom cok memnunum tavsiye ederim
evet bence de ince tüyleri ağda, cımbız, ip vs ile almayın. Mavi ışık epilasyon diye bişi var, onu deneyebilirsiniz. Seans ücreti ne kadar bilmiyorum ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?