• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzdeki tüylere ÇÖZÜM BULDUM!

kitapayraci

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2013
17
0
16
İstanbul
Merhaba kızlar :1:
Yüzümde aşırı tüy vardı. Sarartıcı kullansam mı falan derken annem kuaförde sarartıcı yapıldığını söyledi. Kuaföre gittim sarartmak için oryal ile bir karışım yapıyorlar rengi mavimsi bir şey ve yüzde alın, yanak, fağul, çene her yere sürüyor. (Biraz kaşındırıyor ve azıcık yakıyor ve nefes alırken burnu çok yakıyor tavsiyem yelpaze ile gitmeniz) 5-6 dk kadar durdu sonra yavaş yavaş sildi daha sonra yıkadım yüzümü. Sonuç mükemmel :52: :52: Arkadaşlarım yüzünün rengi meydana çıktı falan dedi :1: :1: :1:
Şuan yüzüm çok güzel tüyler yok gibi duruyor sarı sarı parlamıyor. Fiyatıda çok uygundu 5 tl aldı.
Ağda, ip, lazer yerine kalıcı olmasada çok güzel bir çözüm tavsiye ediyorum :1:

Yüzümde aşırı tüy vardı. Sarartıcı kullansam mı falan derken annem kuaförde sarartıcı yapıldığını söyledi. Kuaföre gittim sarartmak için oryal ile bir karışım yapıyorlar rengi mavimsi bir şey ve yüzde alın, yanak, fağul, çene her yere sürüyor. (Biraz kaşındırıyor ve azıcık yakıyor ve nefes alırken burnu çok yakıyor tavsiyem yelpaze ile gitmeniz) 5-6 dk kadar durdu sonra yavaş yavaş sildi daha sonra yıkadım yüzümü. Sonuç mükemmel :52: :52: Arkadaşlarım yüzünün rengi meydana çıktı falan dedi :1: :1: :1:
Şuan yüzüm çok güzel tüyler yok gibi duruyor sarı sarı parlamıyor. Fiyatıda çok uygundu 5 tl aldı.

oryal dısında ne varkı ıcınde ?

oryal dısında ne varkı ıcınde ?

tüylerimi kıl yapan ve arttıran o mavi tozu bende tanıyorum:20: Çenemde 10-15 tane sakal gibi olan kıllar ile savaş halindeyim. , bir daha yapma sakın, ağda veya iple al daha iyi. ilerde bu sözlerime hak vereceksin:14:

Bende öyle yapıyordum oryalle oksidanı karıştırıyor diye biliyorum. Bende her ay yaptırıyodum. Ben yüzüme sürekli makyaj yapan bi kızım fondoten pudra hep kullanırım. Makyajı silmek derken sürekli yüz yıkamak duş derken boyalar çok çabuk akıyor. Ayrıca kimyasal madde. Yüzü çok yakıyor. Yüzüne sürdükten sonra eğer süreyi kaçırıp fazla tutarsan yüzünde lekeler oluyor. Bende olmuştu. 4-5 yerimde kahverengi lekeler olmuştu sanki su toplamış gibiydi ama sivilce gibiydi. Çokta kötü görünüyodu hep fondotenle kapattım felan neyseki 1 haftada geçti. O günden beri kullanmıyorum artık sarartıcı. Önceden bende memnun kalıyodum. Ama ilerde cilt kanseri olmaktan çok korktum. Canıma tak edince aldırmaya başladım. Sarartınca bi faydam olmadı. Aksine kimyasal maddeyi yüzüme sürmekten yüzüm leke leke oluyordu. Elim yüzüme gidince elime yine tüyler geliyordu. Ama bi aldırdım şimdi çok rahatım elime tüy falan gelmiyor. Uzun yazdım ama iyiliğiniz için kızlar :)

arkadaşlar bende zamanında bu sarartıcı ürünleri kullandım ama sonunda pişman oldum çünkü ayva tüyü şeklinde çıkan tüylerim zamanla daha kalın ve siyah çıkmaya başladı ilk başlarda memnun kalıyosunuz ama zamanla pişmanlık yaratıyo

Back