Yüzdeki tüylere çözüm '' bitki derman ''

Gamzenil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2011
14
1
36
Antalya
Kızlar selam. bundan 1 ay öncesinde yine '' yüzümdeki ayvacık tüyleri'' diye bir başlık açmıştım hatırlarsanız. Kaç aydır araştırdım sordum soruşturdum. Antalyada oturmama rağmen istanbula bile gittim bu konu için. Leyla Çabuk denilen 1 herbalist. bundan birkaç ay önce Saba tümer'ê konuk olmuştu. Ve Bitki derman ürününü tanıtmıştı. belki izlemişsinizdir. Arkadaşlar Ben seti aldım Yüz için tüy azaltıcı seti. pahalı da değil. 150 tl. Ve tamamen bitki özlü olduğu için yan etki de yok. her neyse size şöyle bahsedeyim. Yüzünüzü SİR AĞDAYLA SAKIN ALMAYIN. Kadın öyle birşey geliştirmiş ki. Yüzünüzü kuaföre EL AĞDASIYLA (ÇAMSAKIZI ) aldırıyorsunuz ( ben öyle yaptım). aldırdıktan bikaç saat sonra setteki ürünleri sırasıyla sürüyoruz. Ve ne sivilce ne leke kalıyor arkadaşlar. SİR AĞDAYLA ALMANIZI BU YÜZDEN KESİNLİKLE TAVSİYE ETMİYOR. Üstelik bu ürünü kullandığınızda sürekli ağda yaptırmak zorunda kalmıyoruz. çünkü çıkma sürelerini uzatıyor ve ürünü kullandığınız andan itibaren azaltmaya başlıyor bunu farkediyorsunuz. Bu üründen emin olmasam buraya büyük 1 heyecanla yazmazdım. sizinle paylaşmak istedim. kullanmaya devam ediyorum gün geçtikçe gelişmeleri de söylerim kızlar :)) yorumlarınızı ve sorularınızı bekliyorum :)

Kullanmadan önce ve kullandıktan sonraki resimlerini koyma şansın varsa göslerimizle görmek isteriz.

o programı ben de izlemiştim sonra da oturup her yerde arştırdım okuduklarım o kadının tam bi yalancı olduğu yönündeydi o nedenle hala şüpheyle yaklaşıyorum

Son düzenleme:
kadının yalancı olmasına ihtimal yok canım çünkü ürünün anasayfasında. ''deneyenler anlatıyor'' başlığı var. birçok kişi kullanıp memnun kalmış görünüyor. ve ürün dermatolojik testle kanıtlanmış yani. o kadının yalancı olduğunu iddia edenler eminim ki ürünü doğru düzgün kullanmayan kişilerdir :)

Memnun kaldıysan sevindim senin adına.Ben de şikayetçiyim yüzümdeki tüylerden ama aldırmaya cesaret edemiyorum..Çoğalmalarından ve kalınlaşmalarından korkuyorum

Bioder, capilex, bitki derman,karınca yumurtası yağı,limon+tuz inanın hepsini kullandım yüzüm için hem de gayet düzenli !! bitkidermandan 2 kutu bitirdim düşünün yani. Ama hiç biri fayda etmedi,imnceltmedi bile.
Kötülemek değil asla amacım ama tecrübelerim bu tarz ürünlere olan güveniimi kesinlikle sarstı. Kaldı ki lazer epilasyon gibi bir mucize varken haftada veya günde bilmem kaç defa onları sürerek zaman harcamak,tüyleri kökleri açılsın diye almakla uğraşmak çılgınlık gibi geliyor artık. Yüz bölgesi komple seans başına 80-100 tl arası değişiyor. Ve osüreçlerde (1-1.5 ay,bir kaç seans sonra 2 ayda bire çıkıyor) kılın çıkmaması paha biçilemez.

canım ben bitki dermanın 2 sene önce 200tl verip akne serisini aldım başta iyiydi hatta kötü yorum yapanlara kızdım anlattım falan cildim 1 ay sora tanınmaz haldeydi 15 yaş yaşlanmıştım resmen buruş buruş oldum peeling i falan atmadı o ölü deriyi memnun kalmazsanız paranız iade falan die çok iddialı konuşuodu dinlediimde.o sayfaya ben bütün şikayetlerimi yazdım yayınlamadılar.orda sadece memnun kalanların yorumları var onu anladım.kendisine de ulaşmaya çalıştım ama verdiği numara bile yanlış gerçekten bende sahtekar olduğunu düşünüorm cildim tam 1 yıl sonunda toparlandı cildimin altı mafoldu.yani beni mafetti.ve muhattapta bulamadım karşımda.ne güzel sen faydasını görmüşsün çok sevindim adına.gördüğüm bir tedavi yüzünden yüzümde çene altı ve omuzlarımda benim de tüylenme oldu ama açıkçası bitki derman mı hayır tüylü gezerim daha ii ...ağzımı fena yaktı ve ben i çok mağdur etti

Ya belki de cilt tipine göre farklılık gösteriyordur :s ben şuanlık memnunum umarım pişmanlık yaşamam . Şuan cildimden son derece memnunum 1 kere aldırdım. düzenli olarak uyguluyorum bitkidermanın tüy dökücü ürünlerini. şuanlık sorun yok umarım olmaz. gün geçtikçe burdan size gelişmeleri detaylı yazarım kızlar.. artık napalım deniyoruz işte.. biraz delilik bu ama herşey güzellik için. hele ki benim gibi yüz güzelliğine aşırı takıntılıysanız :s ne diyeyim işimiz çok zor of

Merhaba,
Bende geçtiğimiz günlerde tv8 de Özlem Yıldız'ın programında denk geldim,Leyla Hanım'a.Dinlediğimde kadının tam garanti verdiğini gördüm.Hatta sunucuya senin kollarında nasıl farketti gibisinden birşeyler söyledi.Bende bitki dermandan almak istiyorum.Ancak etkisi kalıcı mı değil mi emin değilim.

canım ben her gelişmeyi detaylı yazıyorum buraya. şuanlık ben memnunum herhangi bi yan etki veya aksilik çıkarmadı. cildimde nazar değmesin pürüzsüz şuan. bakalım tüylerde değişim olucakmı işe yarayacakmı onu gözlemlemekteyim ayva tüyleri için :)

kızlar herkese selam konuyu tesadüfen gördüm ve yazmak istedim..bitkidermanı kullanıyorum eylülden beri..bazen aksattığım oldu ama hala kullanıyorum...yüzümü aldım ama burun ve çevresi bölgeme almadan kullandım...keşke tüm yüzüme almadan kullansaydım çünkü burun çevremdeki tüyler siyah siyahtı ve şu an hazirandayız sarı sarılar ve belirsizler..resmen görünmüyorlar..ama yüzümde yaptığım ve kesinlikle yapmamanızı tavsiye edeceğim şu ki epilatörle almayın!! mahvettim kıllarım çoğaldı sertleşti hızla...tüylerimi alma yöntemim yüzünden bitkidermanın faydasını göremedim desem yeridir...şu an iple almaya devam ediyorum hala da kullanıyorum inş memnun kalırım çünkü yüz tüylerini yok etme yöntemi yok!!yüz bölgesine lazer avrupada yasaklanmış diye duydum ve bunu kullanmaya devam edeceğim....ayrıca teninizin güzelleşmesine yardımcı oluyor sürdüğüm zaman yüzüm pırıl pırıl parlıyor...izlemek isterseniz her perşembe tv8e çıkıyor anlatıyor...

bu arada erkek arkadaşım da saç ürünlerini kullanıyor ve resmen olmayan yerden saç çıkmaya başladı! gören de diyecek ki bu ürün sahibi mi:)) inşallah memnun kalırım da yazarım buraya kızlar....

Son düzenleme:
ya benimde burnumun üstünde ince tüyler var rahatsız ediyo lazere gittim ama kadın lazer vurmayalım görmez dedi iğnelide burun üstüne yapılmıyomuş acaba bitkiderman nasıl olur kullanmak istiyorum ama karasız kaldım.

Üstünden baya bi yıl geçmiş ama, kullanan arkadaş memnun kaldı mı acaba?
Ya da başka kullanan ve yorum yapabilecek olan var mı?
Ve yahut başka bir önerisi olan var mı? Yeni konu açmayayım hiç.

Üstünden baya bi yıl geçmiş ama, kullanan arkadaş memnun kaldı mı acaba?
Ya da başka kullanan ve yorum yapabilecek olan var mı?
Ve yahut başka bir önerisi olan var mı? Yeni konu açmayayım hiç.
Evet yaa başka kullanan arkadaşlar yok mu lütfen bizimle paylaşın

kızlar ben ersag diye bi urun kullanmya basladm gcen ay yuzumdeki tuyler ayva tuy degildi dha kalindi cok rhatsz oluyodm aslnda bu urunu bi musterim tavsye eti bnde hic inanmam boyle sylere o getirtti bna aylarca dolapta durdu dedgm gbi tuylerim kalindi ve alirkende aciyordu gcen ay kullnmya basladim bu ay tkrr yuzumu aliyim dedm ve incelmisti tuylerim tek cekmemde hallettm isimi :))) intten bkablrsnz pembe bir krem gbi bsy. agdadan sonra hergun yaziyor ama ben 3 gun kullandiim. foto yuklmye clstm ama olmadi
-ersag