Kızlar selam. bundan 1 ay öncesinde yine '' yüzümdeki ayvacık tüyleri'' diye bir başlık açmıştım hatırlarsanız. Kaç aydır araştırdım sordum soruşturdum. Antalyada oturmama rağmen istanbula bile gittim bu konu için. Leyla Çabuk denilen 1 herbalist. bundan birkaç ay önce Saba tümer'ê konuk olmuştu. Ve Bitki derman ürününü tanıtmıştı. belki izlemişsinizdir. Arkadaşlar Ben seti aldım Yüz için tüy azaltıcı seti. pahalı da değil. 150 tl. Ve tamamen bitki özlü olduğu için yan etki de yok. her neyse size şöyle bahsedeyim. Yüzünüzü SİR AĞDAYLA SAKIN ALMAYIN. Kadın öyle birşey geliştirmiş ki. Yüzünüzü kuaföre EL AĞDASIYLA (ÇAMSAKIZI ) aldırıyorsunuz ( ben öyle yaptım). aldırdıktan bikaç saat sonra setteki ürünleri sırasıyla sürüyoruz. Ve ne sivilce ne leke kalıyor arkadaşlar. SİR AĞDAYLA ALMANIZI BU YÜZDEN KESİNLİKLE TAVSİYE ETMİYOR. Üstelik bu ürünü kullandığınızda sürekli ağda yaptırmak zorunda kalmıyoruz. çünkü çıkma sürelerini uzatıyor ve ürünü kullandığınız andan itibaren azaltmaya başlıyor bunu farkediyorsunuz. Bu üründen emin olmasam buraya büyük 1 heyecanla yazmazdım. sizinle paylaşmak istedim. kullanmaya devam ediyorum gün geçtikçe gelişmeleri de söylerim kızlar :)) yorumlarınızı ve sorularınızı bekliyorum :)