• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzdeki tüyler :(

xxyyxxyyx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2013
205
1
116
özellikle yanağımda tüyler var arkadaşlar ya sizinde var mı varsa ne yapıyorsunuz gerçekten çok bıktım!! :(

özellikle yanağımda tüyler var arkadaşlar ya sizinde var mı varsa ne yapıyorsunuz gerçekten çok bıktım!! :(
canım tüylerin sıyah mı sarı mı benım cenem de siyah tuyler vardı lazerden başka bısey çare olmadı şimdi sarı sarı çıkıolar sir ağda yaptırıyom gelınce

canım aynı dert bendede var yanaklarımda ve favorilerde favori kısmını iple aldım nasıl olacak bilmiyorum ama yanağa cesaret edemiyorum

almayın yüz bölgesi çok tüylüdür ince tüylerde aldıkça tüy kökleri uyarıldığından kalınlaşıyor ve artış oluyor. yüz bölgesi için en etkili iğneli epilasyon deniliyor ki gerçekten benim pek çok arkadaşım böyle kurtuldu mühim olan işin ehli biri yapmalı. lazerde sadece kalın tüyler gidiyor eski lazerler daha kötü yapıyordu bu yüzden ama yüz bölgesi için özel lazerler çıktı etkili oluyor kötü dert Allah yardımcınız olsun..
pek çok yaygınlaştı artık kilolu zayıf pek çok kişide bu sorun ne yedirdilerse yıllardır bizlere hormonlar bozuldu demek ki..

iğnelı epılasyon da ınceterek kucultmus oluyor ama lekelenme ıster ıstemez oluyor ne kdar korursan koru acısından bahsetmıyorm bıle

bende de hafif çıkmaya başladı daha 15 yaşımdayım sırf bu sorunlar için buraya üye oldum zaten sizce papatya suyunu denemeli miyim?

arkadaşlarr bende bu durumdan müzdaribim 2-3 sene sararttım en sonunda çenemdekiler uzadı tüyler iple alsanız kökleri cidden sertleşecektir ağdada aynı şekilde hem suratınızı tahriş etme sivilce çıkma ihtimali yüksek. lazer ise ince tüyleri bi süre sonra sertleştirip kalınlaştırıyor daha sonra sonra azaltıp yer yer seyrekleştiriyor buda baya seans demek ablamda benim gibiydi 5 senedir gidiyor şuan çenesinde çıkmıyor yanaklarında çok az var boyunda var bide ama incecik tüy şeklinde yinede devam ediyor. lazer yapamayacak durumdaysanız sarartma sizi bir kaç sene idare eder kıl durumunuza göre!

Son düzenleme:
canım tüylerin sıyah mı sarı mı benım cenem de siyah tuyler vardı lazerden başka bısey çare olmadı şimdi sarı sarı çıkıolar sir ağda yaptırıyom gelınce

sir ağdaya devam edersen , o siyah kıllar tekrar çıkacak,lazeri yapan bunu muhakkak söylemiş olmalı

benimde yüzümde tüyler var ve ben ilk defa düğünümde aldırdım sanki daha çıktı fazla çıktı gibi kalın oldu kurtulmak için ne yapılabilir gerçekten kötü duruyor tüyde degıl kıl oldu resmen :((((

ya iple alınca nasıl çıkıyor çok merak ediyorum bende o aşamadayım gına geldi artık gerçekten

Back