Yüzdeki tüyler

Patianne

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2019
1.582
1.966
133
Arkadaşlar yaklaşık 3 yıldır iğneli epilasyon yaptırıyorum çene altı tüylerine...inceldi ama bitmiyor gerçekten tüyü biten varmı yani sonuç alan varmı merak ediyorum

Oyle mi bende yaptirmayi dusunuyordum ciltte bitmeyen tuyleriniz incelmis ve rengi sariysa sorun olmaz sanki... yuzunude hassasiyet iz olusumi nasil oldu merak ettim

Yani incelince değişti tabiki eskiden siyah ve kalındı şimdi ayvacık tüyü şeklinde
Ben başladım, çok azaldı. İğneli ile bitmez, artık lazere başlaman lazım dedi iğneliyi yapan kadın. Lazere başlayınca hamile kaldım. Kesin bir şey yazamıyorum ama üç yıl da çok fazlaymış

Arkadaşlar yaklaşık 3 yıldır iğneli epilasyon yaptırıyorum çene altı tüylerine...inceldi ama bitmiyor gerçekten tüyü biten varmı yani sonuç alan varmı merak ediyorum
Bende favorilerime yaptırıyorum ama buz lazere gidiyorum tek seans gittim bu ay ikinciye gidicem azaldı gibi geliyo bana ilk seanstan hemde 7 seans daha alıcam bence biter kökü yakıyolar sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…