• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzdeki tüyler için maske

duygum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2011
1.464
14
108
kızlar selam, aşağıdaki maskeyi deneyen var mı? yüzdeki tüyleri yok ettiği söyleniyor

Yüzdeki tüyler için maske tarifi

Bayanların istenmayen tüylerle olan sorunlarına sitemizde büyük ölçüde tarifler verdik ve fayda sağladık.Bayanların yüz bölgesindeki istenmeyen tüylerine de çözüm bulmak istedim ve yüzdeki tüyler için maske tarifini sizlere yazmaya karar verdim..Yüzdeki tüyler kadınları büük ölçüde rahatsız etmenin yanısıra psikolojik tahatsızlıklara yol açar ve kuaförlerde zaman ve para harcamanıza neden olur. Ama evde hazırlayacağınız yüzdeki tüyleri dökme formülü ile rahatlayacaksınız…

Yüzdeki tüyleri dökmek için maske tarifi:

1 Yumurta akı
Yeteri kadar mısır unu
Yeteri kadar çay şekeri (toz şeker olacak)
Hazırlanışı:Bir kaba yumurta akını koyun, üzerine yeteri kadar mısır ununu ekleyin ve yine yeteri kadar şeker ilave edin, iyice karıştırın. Tam anlamıyla karıştıktan sonra temiz cildinize sürün. Kuruyana kadar bekleyin. Kuruyunca cildinizi tahriş etmiyecek şekilde masaj yaparak soyun.

UYgulaması:Haftada 4 kez uygulayın.

şekerin tüy köklerini beslediği söylenir hatta bu yüzden meyveli tatlı şekerli kremler önerilmez yüzde kullanılmaya. bende bu tarifi okumuştum bi yerde ama içinde şeker olunca güvenemedim.:19:

KesinLikLe Tavsiye Etmiyorum Bu Maskeyii Bende Denedim 1 YıL Kadar Önce Denemez Olaydııımmm :50: Birincisi Cildim Mahvoldu ve Yüzümmde Hiç Belli olmayan Tüyler Simsiyah Olduuuuu Mecburen Ağdayla Almak Zorunda Kaldm O zamanda Sivilcelenme Oluyo :14: Ne yapacağımıda Bilmiyorummm :(((

yüzdeki tüylere hiç bir etkisi yok bu maskenin canı.. denedim bi etkisi olmadı

Back