• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzdeki tüyler için Lazer mi Vaniqa mı

Lakito

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2007
2.702
205
688
İstanbul
Yüzümde ince fakat gri tüyler var. 3 seans Nd yag fotona ile lazer yaptırdım. sonuç fena olmasada beni tatmin etmedi. Ayrıca bazı yerlerde yüzdeki tüylerin hele ki tüyler ince ise lazerle sonuç alınamayacağını yazanlar olmuş.
Bende kararsız kaldım. Acaba lazeri bırakıp Vaniqa mı alsam yoksa azimle lazere devam mı etsem?

Son düzenleme:
Vaniqa hakkında hiçbir bilgim yok ancak. lazerin yüzdeki tüyleri arttırdığını söyleyebilirm. hele ki senin tüylerin inceymiş. Tecrübe etmiş biri oalrak kesinlikle uzak dur derim.

ayrıca şunu öğrendim 22 yaşından önce lazer pek etkili olmuyor çünkü büyüme hormonları hala aktif duurmda oluyorlar

arttırmaktan bahsetmiyorum aslında. diod da tüyler için güvenli bir yöntem arttırma riski yok. ancak benim söylediğim mesela burda göğüs büyütmek için uğraşan arkadaşlar var ve sonuç alanlar da. Bunun sebebi hala büyüme hormonununu çalışmaya devame tmesi bu yüzden denedikleri sayesinde göğüsleri büyüyor. Vücuduna dikkat et sende de büyümeye yönelik değişimler varsa; Şu an tüylerini gidersen dahi 1-2 yıl sonra tekrar yenileyebiliyor. Eğer ararştırırsan güzellik merkezleri dahil tüm lazerciler sana bu ihtimalin olduğunu söyleyecekler çünkü kimse garanti veremiyor.
Ben sadece 2 yıldır tüm lazerleri denemiş ve yüzdeki tüylerimde sonuç alamamış biri olarak yardımcı olmak istedim. Çenemde ıpl lazerden dolayı erkek tipi tüylenme ve artış oldu. Şu an bundan nasıl kurtulabileceğimi düşünüyorum.. Oturup bunca yazmamın sebebi bu. Lazeri hiçbir şekilde yüzüne kullanamnı tavsiye etmem . İyi günler

Teşekkürler yorumların için. Söylediklerin gayet mantıklı ve doğru bence. Fakat ben 30 yaşındayım nerdeyse =) Büyüme dönemini atlatmışımdır sanırım çoktan canım =)

belki biraz konu dışı olacak ama konuyla azda olsa bağlantılı ve Türkiye'de hiç denenmemiş bir sistemden bahsetmek istiyorum;
" Microlysis permanent hair removal sistem "
Bu sistemle istenilen doku üzerine antiandrojen ,östrojen ve başka diğer ajanları elektroliz yöntemiyle iletiyorlar ve kalıcı bir etki sağlanıyor ,muhteşem görünüyor,bu sistemin Türkiye'ye gelmiş olmaması ilginç.
ilgilenenler şuraya bi göz atsın;
Microlysis Permanent Hair Removal Tutorial

arttırmaktan bahsetmiyorum aslında. diod da tüyler için güvenli bir yöntem arttırma riski yok. ancak benim söylediğim mesela burda göğüs büyütmek için uğraşan arkadaşlar var ve sonuç alanlar da. Bunun sebebi hala büyüme hormonununu çalışmaya devame tmesi bu yüzden denedikleri sayesinde göğüsleri büyüyor. Vücuduna dikkat et sende de büyümeye yönelik değişimler varsa; Şu an tüylerini gidersen dahi 1-2 yıl sonra tekrar yenileyebiliyor. Eğer ararştırırsan güzellik merkezleri dahil tüm lazerciler sana bu ihtimalin olduğunu söyleyecekler çünkü kimse garanti veremiyor.
Ben sadece 2 yıldır tüm lazerleri denemiş ve yüzdeki tüylerimde sonuç alamamış biri olarak yardımcı olmak istedim. Çenemde ıpl lazerden dolayı erkek tipi tüylenme ve artış oldu. Şu an bundan nasıl kurtulabileceğimi düşünüyorum.. Oturup bunca yazmamın sebebi bu. Lazeri hiçbir şekilde yüzüne kullanamnı tavsiye etmem . İyi günler

canım benımde cenemde tuylenme hatta ne tuyu bıldıgın kıl yanı hemde bı suruydu erkek gıbı hıssedıodum kendımı nasıl utanırdım bı bılsenız o gunlerı hatırlamak dahı ıstemıorum.hatta bı gun yolda yururken ıkı uc tane genc lıselı cocuk laf atttı ardından yaklasınca ''oglum bı bızdenmıs lan sakal tıraşı gelmiş '' deyınce yerın dıbıne gırdım we cıkamadım yanımdada ogretmen arkadaslarım wardıı :59:o gun karar werdım lazer yaptırmaya sır agda yaptırıodum o gune kadar. bı guzellık merkezıne gıttım ordakı bayan sana lazer yapmam hemen once bı endokrınolojı uzmanına gonderıcem tahlıllerını yaptır sonuca gore baslayalım dedı.boyle dusunmesı hosuma gıtmıstı ama beklemek ıstemıodum.mecburen bekledım doktor bı kac test yaptı we lazere baslayabılcegmı soyledı basladık ama garantı weremem yuz ıcın demıstı tabı o ara bazı ılaclarda kullanıodum aynı zamanda we 4 seans gıttım 2 ıslem bı kontrol 3.seanstan sonrakıne 2 ay sonra gıtmıstım we son ıkı bucuk aydır hıc bısı yok cenemde gıtmıyorum bı sorun cıkarsa gel demıstı cunku.oyle mutluyumkı kendıme guwenım geldı.cok uzun yazdım kusura bakmayın ama ben bıle kurtulduysam sızde kurtulcaksınızdır emın olun.doktorumla epılasyonu yapan bayan aynı zamanda vaniqa kullanmamı solemıslerdı sarı tuyler ıcın ama bıraz masraflı oldugu ıcın kullanmadım .

Canım tüylerin siyah kıl ise tabiki lazerle kurtulmak çok daha kolay.
Lazer benim gibi ince ve grimsi renkli tüyler için sorun teşkil ediyor.
Bu arada ben dün nd yağ fotona ile dördüncü seansıma gittim. Yapan bayan oldukça ilgili ve titiz çalışıyor. İyiki yarım bırakmamışım.Bi 7-8 seans devam edeceğim. Dediğim gibi ince tüylerim yani sarı olanlar kesinlikle çoğalmıyor.

Son düzenleme:
Back