• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzdeki tüyler için ip mi sir ağda mı daha iyi?

propanol

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2012
838
917
123
Merhaba hanımlar.Yüzümdeki tüylere kafayı taktım.Yanaklarımda pek yok ama favori bölgesindekiler çok belli oluyor.Yanaklara girmeden sadece o bölgeyi alayım diyorum sizce ordakileri alınca yanaktakiler çok belli olur mu? ama yanağımda belli belirsiz var belli olmuyor pek.Ve sizce sir ağda ile almak mı daha iyi iple mi? Önerilerinizi bekliyorum :59:

Merhaba hanımlar.Yüzümdeki tüylere kafayı taktım.Yanaklarımda pek yok ama favori bölgesindekiler çok belli oluyor.Yanaklara girmeden sadece o bölgeyi alayım diyorum sizce ordakileri alınca yanaktakiler çok belli olur mu? ama yanağımda belli belirsiz var belli olmuyor pek.Ve sizce sir ağda ile almak mı daha iyi iple mi? Önerilerinizi bekliyorum :59:
Seçeneklerimiz bunlar mı:)
Lazer neden denemiyorsun?
Benim gıdık kısmında başlayan üç beş tane siyah tüyü koparma serüvenim:
tüylerin yayılması,sir ağda kullanımı ile 1 yıl boyunca iltihaplı sivilce ve kaşıntıdan mahvolmuş bir yüz ve lazer..

Seçeneklerimiz bunlar mı:)
Lazer neden denemiyorsun?
Benim gıdık kısmında başlayan üç beş tane siyah tüyü koparma serüvenim:
tüylerin yayılması,sir ağda kullanımı ile 1 yıl boyunca iltihaplı sivilce ve kaşıntıdan mahvolmuş bir yüz ve lazer..

Forumdaki lazer ve iğneli epilasyon konularını okudum.Lazerden memnun kalan olmamış açıkçası gördüğüm kadarıyla.Çoğunluk tüyleri çoğalttığından ve daha belirgin hale getirdiğinden bahsetmiş.İğneli epilasyonda da epilasyon sonrası bakım zor ve uzun süreç gerektiriyormuş:) O yüzden şimdilik seçeneklerim bunlar gibi :/

İple alındığında benim yüzümde minik sivilceler çıkıyor. O yüzden tercihim sir ağda. Veet'le alıyorum ben, memnunum.

Back