valla canım ben iple aldım napim sinieri oldum artık dayanamadım sonrada limon sürdüm koltuk altımdakileri aattı çünkü bakalım faydası olursa haber vercem :a015:
ben birkaç sene lazer epilasyon yaptırdım.sonra ara verdim şu anda yüzümdeki tüyler çok sinir bozucu durumda.verdiğim paralara yazık oldu yüzüme de yazık oldu.şimdi limon tuz karışımı kullanmaya çalışıyorum.ama haftada 1 kere yapabiliyorum.bir sorun olmadı iyi gibi.ama her yöntem kişiden kişiye farklı sonuç veriyor.bazıları lazerden çok memnun ben öyle pişmanımki bilemezsiniz.:çok üzgünüm:
Sana katılıyorum boncok. Yapılabilcek yöntemleri ve imkanlarını öğrendim. Ne lazer , ne iğneli ne de sarartma... Ya sonucu riskli ya da uzun yöntemler. Tek önerim var benimde yeni başladığım Bioder kremi. Gerçekten müthiş etkili
Merhaba, ben size iğneli epilasyon konusunda katılmıyorum M Kurgucu. Ben lazer mağduru idim, sonra iğneli epilasyona başladım.Evet uzun sürdüğü doğru, 1.5 yıl sürdü ama şu an yüzümde hiç tüy yok, ayrıca vücudumun hemen her bölgesine yaptırıyorum, çok memnunum, yaza kadar tüylerim inşallah tamamen bitecek.Sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?