yüzdeki soyulmalar için yardım lütfen!!

jasminn_23

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2007
1.009
1
ben banyo yaptıktan sonra kaşlarımın derisi ve burnumun dipleri soyuluyo kaşlarımda beyaz beyaz kepek gibi duruyolar ki cildim yağlı bir cilt ama hiç sivilce çıkmaz çok nadir sadece siyah noktalarım var t bölgemde bu konuda napmalıyım bi bilgisi olan varsa nolur cevaplasın şimdiden teşekkürler

bu sorun bende de var. Lütfen birisi yardım etsin. Ama bende şu sıralarda olmaya başladı. yani kremli bile soyuluk burnumun kenarı burnumun üstü falan

evet kimsenin bi bildiği yokmu bu konuda :KK43: herkes kaşlarımdakileri kepek sanıyor sinir oluyorum o soyulmalaraa fondöten sürünce daha kötü oluyo

arkadaslar benım her banyoda deılde 2haftada bır soyuluo cıldımde cok kuru ustelık yuzum flaan... arkadaslar kullandıgınız ıyı bı yuz ıcın nemlendırıcı varmı annem sebamed dıo ama bılemıom belkıde ıyı bı nemlendırıcı kulanmadgımızdan olabılr genelde kuru olan cıldlerde oluodu fisfisfis

evet benimde cildim çok kuru hele bu aralaar ne sürdüysem etki etmiyo en son zeytinyaği sürdüm sanki daha kötü oldu daha kuru artık ne kullanıyım yardım lütfensenağlama:çok üzgünüm:

arkadaslar benım her banyoda deılde 2haftada bır soyuluo cıldımde cok kuru ustelık yuzum flaan... arkadaslar kullandıgınız ıyı bı yuz ıcın nemlendırıcı varmı annem sebamed dıo ama bılemıom belkıde ıyı bı nemlendırıcı kulanmadgımızdan olabılr genelde kuru olan cıldlerde oluodu fisfisfis

TATLI BADEM YAĞI

Kuru ve çatlak ciltleri çok olumlu etkiler ve pürüzlerini giderir. Ayrıca saç besleyici olup dökülmesini önler. nette araştırıp bu bilgiyi buldum umarım işine yarar ama bendeki sorun farklı benim cildim yağlı ama yinede soyulma oluyo bende anlamadım benneyaptımki

saol cnm denemekte yara var ama yuzumu bu seferde cok yaglandırmasın sıvılce olusmu flaan yapmasın sacıma kullanıom saclarımda kurudurkafamçokkarıştı

saol cnm denemekte yara var ama yuzumu bu seferde cok yaglandırmasın sıvılce olusmu flaan yapmasın sacıma kullanıom saclarımda kurudurkafamçokkarıştı

istersen belli aralıklarla deneme yap eğer faydasını görüyosan devam edersin görmüyosan yapmazsın canım inşallah faydalı olur yerimseniben

benmde cildim sacım faln yaglı normalde ama buaralar alnım ve burnum kurudu soyuluyo...sanırım hava degişikliginden...

Arkadaşlar Hem Mevsim Değişikliği Yaşiyoruz Tüm Cilt Vücut Ve Saçlar Etkileniyor Tabii Stres De Buna Yol Açiyor Ancak ölü Deriyi De Cilt Bu şekil De Atabiliyor Peeling Yapin Mutlaka Hafta Da Bir Ki O Deriler Gitsin Bu Sayfa Da Doğal Peelingler De Olucak Deneyin Derim Faydasini Görürsünüz Moralinizi Bozmayin Kizlar ...

cnm bnm cildim de çok kuru krem sürmediğim an çatır çuturum resmen. bn pek çok nemlendirici kullandım sebamed,clinique,nivea,loreal,diadermine.daha da war hatırlamadıım.ama en çok memnun kaldığım acı badem sütü we şu an nemlendirici olarak ondan başka bişi kullanmıorum.gülsuyuda kurumaya ii geldi bnde. illa sebamed diosan o da güzel cnm bn ondan da memnn kaldım ama acı badem gibi değil. onunla ilgili bi topic war isersen bi bak

Swiss Formula INVIGORATING Apricot Scrub | Cosmotek Kozmetik Market /// Online 7/24 Kozmetik Alışveriş Sitesi
Peeling yapmak lazım. Başka yolu yok aynı sorun bende de var.
Bu kremin içinde kayısı çekirdeği parçaları var, tabi çok minik ovuşturunca pul pul soyulmalar yok oluyor, banyoda yapmak daha iyi. Bu mekanik peeling oluyor. Bir de biyolojik peeling var.
O tür kremlerin içinde pütür pütür parçacıklar yok, genellikle laktik (süt) veya glikolik asit oluyor.
%10 glikolik asit içeren ürünler de cildi hafifçe soyarak bu sorunu yok ediyor.
Ama şu var, bunların hepsi geçici çözüm, kalıcı bir çözümü yok. Bunları sürekli yapmanız gerekiyor.
Bir de fondöten tavsiye edeyim, benim bu sorunuma en iyi clinique superbalanced fondöten geldi.
Yağsız bir fondöten ama hafif bir nemlendirici etkisi de var.
Özellikle bu sorun saçı yağlı ve kepekli olanlarda görülüyor anladığım kadarıyla.
İşin ilginç tarafı kepek şampuanları (zetion gibi) de bu sorunda işe yarıyor. Ben kaşlarımı da yıkıyorum. Hakkaten işe yarıyor.
Umarım yararı olmuştur. Sevgiler,

Vallahı bu sorun bendede var normalde sabah kaltımda yuzum bı ton yaglı oluo ama dıŞlerımı fırcalıyorum cenem dudak etrafım hep pul pul oluyo macundan desem o da deıl nedenı banyo yaptıktan sonra kaŞlarım kepeklenıyo derıyı kazıdıkÇa ııce fenalasıo kurtulamıom tek kaslarıma bı ton nemlendırıcı suruom ole kurtuluom ama nereye kadar her yuzumu yıkamamda gene aynı soyulmalar :KK43:( yuzum alnım burun etrafım hep pul pul gun ıÇınde su degmesse acaıp yaglı cıldım ama su degınce heb bole bıktım :KK43:((

bu cilt sorunu bendede var kızlar çok kuruyor ama evde yaptıgım bişey önerebilirim şu pogaça yaptıgımız maya varya hafif sıcak suyla ezip yüzünüze sürün ve 20 dakika bekleyip durulayın çok iyi geliyor ve bide bir çay kaşıgı tuzsuz tereyagı 1çay kaşıgı bal 2sini iyice karıştırıp cildinize sürün ve 20 dakikada bunu bekletin özellikle deniz sonrası soyulan ciltller için çok iyi bir çözüm güzeel payalaşımlar diliyorum.

demek pullanan bölgelerin yağsız...haftada bir peeling uygula her gün su abzlı bir nemlendirici kullan.duşta kullandığın sabun duş jeli ya da şampuanınıda değiştir ph5.5 olan ürünleri kullan..:1hug:

X