Yüzdeki Lekelere Bi Çare???

M e g

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2008
72.780
118.855
--------------------------------------------------------------------------------

yüzümde güneş sevdalısı olduğum zamanlardan kalma, leke ve ben ve çillere sahibim..
asıl rahatsızlık veren lekeler..
pudrayla bu lekeler kapatılabiliyor kısmen ama....

neler yapılabilir,hangi ürünleri tavsiye edebilirsiniz bu lekeler için arkadaşlar?
kozmetik olarak değilde,leke açıcı krem vs öğrenmek istiyorum.

teşekkürler..

hyatım günlük haftalık aylık bakım şart yüün nasıl problemli mi yağlımı nasıldır söyle ben yazayım sana

expigment kullananların paylaşım alanı başlığını okuyabilirisn:enbuyukkk:

bnmde yzümde gneş lekeleri oldu geçen yaz
ama kil + kayısı yağı kullandm 2 ayda geçti..
bir bardak kil ve bir bardak ılık suyu karıştıyosn daha snra 2 yada 3 dmla kayısı yağı kllanıyosn [yağı çok fazla kullanınca maske yüzden akıyo ] 20 dk bekledikten snra ılık suyla yıkıyosn..
haftada 1 kere kullanılması gerek..

bende geçenlerde televizyonda duyduğum bi şeyi kullanıyorum. Akşamdan nohutu ıslatıyorum. Sabah suyunu pamukla yüzüme sürüp 7 dakika bekletip yıkıyorum. haftada 2 kere 10 kez yapılması gerektiğini söylediler. 3 kere yaptım lekeler bayağı hafifledi.

Yine bu forumda (mehay) adlı arkadaşın açmış olduğu (güneş lekelerine kesin çözüm bilen var mı?) başlıklı konusuna yazmış olduğum cevabı lütfen okuyun.

iremciğim şu salyongoz özlü kremi bende çok duyuyorum acaba markasını hemen öğrenip yazabilirmisin almayı düşünüyorum ama karar veremedim.

ben birkaç gün önce tatilden döndüm. ve şu an acaip moralim bozuk. çünkü yüzüm harita gibi. alnımda yanaklarımda kahverengi lekeler oluştu. kimisi zaten vardı ama hafifti şimdi çok belirginler. Önlemini almazsam çok kötü olacak yüzüm. internette araştırdım expigment kullanmaya karar verdim eczanaeye gittim ama eczacı tek başına expigmentin daha kötü sonuçlara neden olacağını söyledi. bana kendi yaptığı bir karışımı verdi. yanında temizleme jeli ve bir güneş kremi sattı. öyle moralim bozuktu ki dediklerine inandım bu konuda eğitimde aldım dedi ve lekelerimi takip edeceklerini 1 hafta 10 gün sonra kontrole gitmemi istedi. kendi yaptığı kremin yanında avene hassas ciltler için temizleme jeli ve yine avene 50 spf güneş koruyucu verdi. akşam yüzümü masaj yaparak temizleme jeli ile temizliyorum sonra karışımı sürüyorum.. sabah yine temizleyip bu sefer güneş kremini sürüyorum ve 3 saatte bir güneş kremini tekrarlıyorum.evde bile olsanız 3 saatte bir tekrarlayın dedi. ilk kez dün akşam sürdüm ve sabah merakla aynaya baktım inanın yüzüm daha iyi görünüyordu. tabiki geçmemişti lekeler ama sanki hafiflemiş yüzüm daha aydınlık olmuştu.
arkadaşlar aldığım sonuçları size yazacağım. umarım faydası olur.

karısımın içerigı neydıkı acaba....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…