• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yuzdeki lekelerden kurtulmanin en etkili yontemi nediir

Minemaya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2014
11
0
36
İstanbul
Yuzdeki lekelerden kurtulmanin en etkili yontemi nedir?fraksiyonel lazerin cok etkili olmadigini biliyorum.ozellikle estetik uzmani arkadaslardan veya cildine bu tur uygulama yaptiranlardan fikir almak istiyorum.4 ay once dogum yaptim cildim kirmizi ve cillerim koyulasti .hangi yonteme guvenmeliyim

Yuzdeki lekelerden kurtulmanin en etkili yontemi nedir?fraksiyonel lazerin cok etkili olmadigini biliyorum.ozellikle estetik uzmani arkadaslardan veya cildine bu tur uygulama yaptiranlardan fikir almak istiyorum.4 ay once dogum yaptim cildim kirmizi ve cillerim koyulasti .hangi yonteme guvenmeliyim
. Foto facial yontemi cok etkili bir yontemmis fakat turkiyedeki ismi nedir bilen varmi?

benim bir arkadaşım meyve asitleriyle yapılan bir kür sonrası cilt lekelerinden kurtulmuştu.ama uzun vadede tekrar lekelenmeler başladı maalesef:5:

bende kimyasal peeling düşünüyorum canım nasıl memnun kaldınmı
2.seansım bitti canım soyuluyorum şuan ben memnunum yüzümdeki lekeler açıldı 2 seansım daha var tamamen kaybolucağını söyledi doktorum bakalım ama etrafımdakiler yüzün çok beyazlamış açılmış lekelerin diyor hep:21:

2.seansım bitti canım soyuluyorum şuan ben memnunum yüzümdeki lekeler açıldı 2 seansım daha var tamamen kaybolucağını söyledi doktorum bakalım ama etrafımdakiler yüzün çok beyazlamış açılmış lekelerin diyor hep:21:

Doktorun kim istanbuldami canim bende pervin dincere yaptirmayi dusunuyodum

Back
X