G gizmogiz Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Aralık 2010 134 1 21 Nisan 2012 Konu Sahibi gizmogiz #1 kızlar cildim hem hassas hem karma.siyah nokta dolu ve kırmızı nokta nokta sivilceye benzer pütürler var.lütfen yardım edin=/
kızlar cildim hem hassas hem karma.siyah nokta dolu ve kırmızı nokta nokta sivilceye benzer pütürler var.lütfen yardım edin=/
1812hilal0 Üye Kayıtlı Üye 5 Mayıs 2012 20 0 19 Mayıs 2012 Konu Sahibi gizmogiz #2 gizmogiz .!.: kızlar cildim hem hassas hem karma.siyah nokta dolu ve kırmızı nokta nokta sivilceye benzer pütürler var.lütfen yardım edin=/ Genişletmek için tıkla... snırım buna benmde çok ihtiyacım var ...
gizmogiz .!.: kızlar cildim hem hassas hem karma.siyah nokta dolu ve kırmızı nokta nokta sivilceye benzer pütürler var.lütfen yardım edin=/ Genişletmek için tıkla... snırım buna benmde çok ihtiyacım var ...
BuzlarUlkesi aşkım oğlum tek ayak cezası Kayıtlı Üye 20 Şubat 2007 7.296 347 40 22 Mayıs 2012 Konu Sahibi gizmogiz #3 sanirim benimde.. kizariklar var sinir oluyorum..