peki aacıtıyormu igneli bide yüzümde o kadar çok varki hepsine tek tek igneyle 1 günde bitmez gibi geliyoriğneliden başka çözümü yok,vakit kaybetmeden başla.
Bide yuz hasssas böllge ama tek dusundugum hepsinin gitmesi acıyı gectimiğneli çok fazla acıtıyor diye duydum ben pek cesaret edemedim yaptırmaya
peki aacıtıyormu igneli bide yüzümde o kadar çok varki hepsine tek tek igneyle 1 günde bitmez gibi geliyorfiyatları nasıl bide?
bende de çok vardı merak etme bitiyor taş çatlasa 2 saat sürer. eli hızlı ve usta birini bulmaya çalış. acı sinek ısırığı gibi,dayanılmayacak gibi değil,çok abartıyorlar gözün korkmasındakikası 2.25 ti benim sanırım,10 ay oldu başlayalı çok hatırlamıyorum.. her gittiğin seansta süre kısalıyor zaten.. 1-1,5 saat ile başladım,şimdi 10-15 dk da çıkıyorum.
zeynep polata gidiyorumZeynep polati bilen varmiiii???
Yeri tam olarak nerdr acaba ??? Kac aydir gidiyorsunuz nasil iz durumu falan ne olur yardim edinzeynep polata gidiyorum
10 aydır gidiyorum,tek tük çıkıyor artık. çok memnunum.Yeri tam olarak nerdr acaba ??? Kac aydir gidiyorsunuz nasil iz durumu falan ne olur yardim edin
Iz falan olmuyo mu ya delik falan cok korkutuyolar beni ama boyle dunyaya kustum artik cok utaniyorum killarimdan esim bile dalga geciyo10 aydır gidiyorum,tek tük çıkıyor artık. çok memnunum.
mecidiyeköy,kanaltürk binasının karşısında.
Igneli yapilinca hic iz yada ne biliyim kizariklik falan olmuyo mu cildim cok hassas bide akne ilaci kullandim 1yil olacak ilacı birakali ama igneden o yuzden korkuyorum delik desik eder diye. Ne olur yardim edin10 aydır gidiyorum,tek tük çıkıyor artık. çok memnunum.
mecidiyeköy,kanaltürk binasının karşısında.
ustasını bulup yaptırırsanız,ne iz ne birşey oluyor. kızarıklık dahi olmuyor.... ne delik deşiği,kılsız bebek gibi oluyor cilt.Igneli yapilinca hic iz yada ne biliyim kizariklik falan olmuyo mu cildim cok hassas bide akne ilaci kullandim 1yil olacak ilacı birakali ama igneden o yuzden korkuyorum delik desik eder diye. Ne olur yardim edin
Canim cok sagol ya Allah razi olsun cevaplarin icin. Nosunu ozrlden mesajla yollar misin zeynep hanimin??ustasını bulup yaptırırsanız,ne iz ne birşey oluyor. kızarıklık dahi olmuyor.... ne delik deşiği,kılsız bebek gibi oluyor cilt.
lütfen korkmayın ve gidin. zaten gidince,daha erken niye gitmediğinize pişman olacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?