• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon YÜZDEKİ İSTENMEYEN TÜYLER

sera91

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2012
295
4
118
İstanbul
polikistik over hastasıyım ve bu yüzden yüzümün heryerinde fazlasıyla çıkıyor. Ergenlik yıllarımda fazla sorun etmedim bunu ama artık ağda ile alıyorum ne kadar doğru olup olmadığını bilsemde:/ ağda sürekli yüzümde sivilceler yapıyo çok kötü oluyo. yüzüm değil ama çene altım ya favori bölgem aynı sakal gibi çıkıyo :( önerebilceğiniz birşey varmı? yada iğneli epilasyon etkilimi? ciletle yüzü traş etmek biraz garip geliyoda bana.:KK43:

Etkili. Bende çok yoğun çalışıldı. Boyun bitti. Minikler gözle görülmüyo yakınlaştırıcı gözlükle çalışıyoruz. Tavsiye ederim.

iğneli çok fazla acıtıyor diye duydum ben pek cesaret edemedim yaptırmaya :110:

peki aacıtıyormu igneli bide yüzümde o kadar çok varki hepsine tek tek igneyle 1 günde bitmez gibi geliyor :KK43: fiyatları nasıl bide?

bende de çok vardı merak etme bitiyor taş çatlasa 2 saat sürer. eli hızlı ve usta birini bulmaya çalış. acı sinek ısırığı gibi,dayanılmayacak gibi değil,çok abartıyorlar gözün korkmasın:KK39: dakikası 2.25 ti benim sanırım,10 ay oldu başlayalı çok hatırlamıyorum.. her gittiğin seansta süre kısalıyor zaten.. 1-1,5 saat ile başladım,şimdi 10-15 dk da çıkıyorum.

bende de çok vardı merak etme bitiyor taş çatlasa 2 saat sürer. eli hızlı ve usta birini bulmaya çalış. acı sinek ısırığı gibi,dayanılmayacak gibi değil,çok abartıyorlar gözün korkmasın:KK39: dakikası 2.25 ti benim sanırım,10 ay oldu başlayalı çok hatırlamıyorum.. her gittiğin seansta süre kısalıyor zaten.. 1-1,5 saat ile başladım,şimdi 10-15 dk da çıkıyorum.

10 aydır gidiyorum,tek tük çıkıyor artık. çok memnunum.
mecidiyeköy,kanaltürk binasının karşısında.
Iz falan olmuyo mu ya delik falan cok korkutuyolar beni ama boyle dunyaya kustum artik cok utaniyorum killarimdan esim bile dalga geciyo

Aynen ya arkadaslarim sakallarin cikmis diye dalga geciyor :( ozguvenim sarsildi. Ben acibademe basliyorum sizce nasil?

10 aydır gidiyorum,tek tük çıkıyor artık. çok memnunum.
mecidiyeköy,kanaltürk binasının karşısında.
Igneli yapilinca hic iz yada ne biliyim kizariklik falan olmuyo mu cildim cok hassas bide akne ilaci kullandim 1yil olacak ilacı birakali ama igneden o yuzden korkuyorum delik desik eder diye. Ne olur yardim edin

Igneli yapilinca hic iz yada ne biliyim kizariklik falan olmuyo mu cildim cok hassas bide akne ilaci kullandim 1yil olacak ilacı birakali ama igneden o yuzden korkuyorum delik desik eder diye. Ne olur yardim edin
ustasını bulup yaptırırsanız,ne iz ne birşey oluyor. kızarıklık dahi olmuyor.... ne delik deşiği,kılsız bebek gibi oluyor cilt.
lütfen korkmayın ve gidin. zaten gidince,daha erken niye gitmediğinize pişman olacaksınız:KK39:

ustasını bulup yaptırırsanız,ne iz ne birşey oluyor. kızarıklık dahi olmuyor.... ne delik deşiği,kılsız bebek gibi oluyor cilt.
lütfen korkmayın ve gidin. zaten gidince,daha erken niye gitmediğinize pişman olacaksınız:KK39:
Canim cok sagol ya Allah razi olsun cevaplarin icin. Nosunu ozrlden mesajla yollar misin zeynep hanimin??

Back