Lekeler, Çiller yüzdeki fondöten izi lekesi

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

rtn79

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2010
5
0
arkadaşlar,bundan 4-5 yıl kadar önce yanaklarımın üzerndeki kızarıklıkları geçirmek için fondöten vb ne bulduysam düzensiz olarak sürmüştm ,daha sonra yüzümdeki bu kızarıklıklar kapandı ama cildimde çok kötü görünen bi renk farklılığı oluştu.yanaklarımın üzeri çok açık tonda bembeyaz ve yüzümün diğer bölgeleri daha koyu.clean and clearın peelng ürününü kullandm ama bi faydası olmadı.2 haftadır tretin krem kullanıyorum.cildimin eski haline dönmesi için tavsiyenize ihtiyacım var.teşekkürler şimdiden

Tretin uygundur yerimseniben
acnelyse de kullanabilirsin kimyasal peeling yapar.

Tretin ilk günlerde cildi yeniler gibi oldu ama son 1 haftadıryüzmde sadece ufak tefek soyulmalar var o kdr,bu yüzmdeki renk farklılığını giderebiliceğini sanmıyorm açıkçası :KK43:,umarım uzun süreli kullanımda etkili olur.Tretin yada acnelyse dışnda öneriniz varmı?yada gerçekten bunlarmıdır en etkili kremler

expigment, sadece geceleri ve lekeli bölgenin üzerine...
gündüzleride güneş koruyucu...

yÜzümde çok ciddi lekeli bölge yok aslında,asıl problem sorunlu bölgeyle cildin doğal olan rengi arasındaki renk farklılığı,yanaklarımın üzeri çok daha açık tonda doğal renginden uzakta ve gereçekten kötü görünüyo,bu bölgeye expigment uyguladığımda rengi dahada açmasından korkuyorum

yÜzümde çok ciddi lekeli bölge yok aslında,asıl problem sorunlu bölgeyle cildin doğal olan rengi arasındaki renk farklılığı,yanaklarımın üzeri çok daha açık tonda doğal renginden uzakta ve gereçekten kötü görünüyo,bu bölgeye expigment uyguladığımda rengi dahada açmasından korkuyorum

ya zaten bir gecede açacak bir şey değil. sadece lekeli bölgeye uygularsanız, uzun süreçte bir renk açılması olur lekeli bölgede. istediğiniz tona yaklaşınca bırakırsınız. ama cildiniz hassassa kızarıklık yapabilir, korkmayın, geçici bir durum.
ama kullanmaya karar verirseniz, gündüzleri güneş koruyucuyu ihmal etmeyin lütfen...

renk tonunu hangi kremlerle duzeltecegini tam olarak bilmiyorum canim ama gunduzleri mutlaka gunes kremi kullanmalisin yuksek faktor.o renk degisimleri gunesinde etkisiyle iyce kalici hale gelebilir ustelik kremlerin cogunun soyucu etkisi var cildi soyarken gunes kremi kullanmazsan dahada kotulesebilir nacizane fikrim bu:))

X