- 26 Ocak 2015
- 548
- 486
merhaba arkadaşlar. öncelikle herkese hayırlı ramazanlar :) ben 18 yaşındayım ve bendede tüy problemleri var. karnımda yüzümde sırtımda özellikle bacak içlerimde bayağı bi var. 2 ay önce epilasyona gittim yüzüm ve koltuk altım için. malum yaz geliyor askılı tişörtler giyicem ve saçımı toplamam gerekir. benim favori bölgelerim çok rahatsız edici okulda dışarda toplayamıyordum. epilasyona gittim kol altı 40 tl yüz 20 tl ve iyiki gitmişim cok memnun kaldım 2 kere seans ve 2 kere rütuşa gittim tüylerim azaldı. özellikle yüz bölgem de. saçlarımı toplayabiliyorum. benim amacım durumu olan ve tüylerden kurtulmak istiyen epilasyona gitmeli .bende çok uğraşırdım bu tüylerle. seneye işe başlayınca göbek bölgeme gitmeyi düşünüyorum. annemde çene bölgesi için gitti ve çok memnun. benim gibi genç kızlarda özellikle yüz bölgesinde olanlar gitmeli epilasyona eminim bi kaç deyyuz erkek dalga geçmiştir sizin de kalbiniz kırılmıştır. şunu unutmayın arkadaşlar bu tüyler ne ağdayla ne makineyle bitmez. durumumuz yok diyenler rahatsız olduğu bölgelere parça parça gidebilir. ben en çok yüz bölgem için mutluyum :)))))