yüzdeki çukurları kesin bir çözümle gidermek için öneriniz varmııı ?

Law__

Yüz,gez,oku,izle,dans et👌
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2009
3.122
1.706
36
merhaba kızlar

sorun siyah noktalar yüzünden temizledikten sonra yüzdeki gözeneklerin giderek cukur haline gelmesi ve benim bunları geciremeyişim.
cildimin yapısı karma.ama nasıl bir karma bende anlamadım.karma bir ciltte sadece t bölgesinde siyah nokya ve yaglanma olusur bnm yanaklarımdada cıkıyor.diyorumki ozaman cildim yaglı fakat cildimi temizleyip tonikledikten sonra nemlendirici sürmessem yada yanaklarım,burnumun kenarları cenem soyulmaya baslıyor.diyelimki toniklemedim ve nemlendiricide sürmedimsadece peeling yaptım yine aynı sonuc oluyor.kuru bir cilt yapım var desem nasıl yüzümün her bölgesinde siyah nokta cıksınkii?böyle anormal bir cilt yapısına sahibim.neyse aldıgım ürünleri genelde karma cilt yapısına göre alıyorum cünkü en uygunu o oluyor..
suana kadar siyah noktalar için özel garnierin,lorealin cleanın temizleme jeli+tonigini ve kendi nemlendiricimi kullandım..siyah noktalarımı gecirmedi en etkilisi clean claer oldu.yan, y,ne cıkıyor ama en az sekilde..gözeneklerimin içi yine doluyor ve bende bu kıs boyunca bir yanlıs yapıp kendim sıktım ve teker teker delik gibi izler kaldı.sanırım hamilede olusumdan cildim hassaslastıgı dönemde sıktıgım için iz kaldı.şimdi bunlardan kurtulmak istiyorum..siyah noktadan vazgectim bir seklilde en aza indirebiliiyorum ama geride kalan delik cukur izleriii bunları nasıl gecirebilirim.ve olusan gözeneklerin tekrar dolmamasını nasıl saglayabilirim..son bir aydır sabah aksam temizleyip tonikleyip kremimi sürüyorum düzene girdi fakat cukurluklar gecmiyor bunun için kesin bir cözüm önerisi olan var mı?okudugum kadarıyla yosun yagını,vichy gece kremini,frover living ürünlerini,salyongoz kremini,bugday yagını önermişsiniz.bunlardan birini uygulayıp bu cukurlardan kurtulan gözenekleri kapanan var mı?

kimyasal peeling veya lazer gibi çözümleri uygulamak istemiyorum.maddi acıdanda oldukca yüksek.doktora gitmek vs. bunlarlada ugrasmak istemiyorum..bildiginiz uyguladıgınız ve sonuc aldıgınız herkesin alıp yapabilecegi cözümleriniz varsa paylasın
lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…