• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Yüzdeki çil, leke ve sivilce izleri için ISIS PHARMA (Unitone 4)

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

milda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2009
199
0
96
İzmir
Kızlar normalde yüzümde belli belirsiz çiller vardı.
Fakat yazın o kadar arttılar ki rahatsız edilicek duruma geldiler.
Dermatoloğa gittim, ISISPHARMA Unitone 4 diye bi krem verdi.
Fiyatı da bayaa pahalı (80 TL üstü). İşe ne kadar yarar bilmiyorum.
Bu kremi daha önce kullananlar var mı kızlar? Fikirlerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum.
Çünkü fikirleriniz benim için çok değerli ve hepsini önemsiyorum değerli kk üyeleri :)

Bu arada baktım konu açılmamış bu konuda ama eğer gözden kaçırıp 2. defa açıyorsam da affedin.

Kızlar normalde yüzümde belli belirsiz çiller vardı.
Fakat yazın o kadar arttılar ki rahatsız edilicek duruma geldiler.
Dermatoloğa gittim, ISISPHARMA Unitone 4 diye bi krem verdi.
Fiyatı da bayaa pahalı (80 TL üstü). İşe ne kadar yarar bilmiyorum.
Bu kremi daha önce kullananlar var mı kızlar? Fikirlerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum.
Çünkü fikirleriniz benim için çok değerli ve hepsini önemsiyorum değerli kk üyeleri :)

Bu arada baktım konu açılmamış bu konuda ama eğer gözden kaçırıp 2. defa açıyorsam da affedin.

canm ben kullandım 3 ay ama pek bi etkisini göremedm.gece kremi ,yıkama jeli güneş kremi bide serumunu birlikte kullandım.baya para ödedm banada doktor tavsiye etti ama işe yaramadı:( bende sıkıldı sürekli krem sürmekten.belki 6 ay kullansaydım işe yarardı ama ben ona vereceğm parayla peeling yaptırırım diye devam etmedm.şimdide yaz olduğu için yaptıramıyrm eylülü beklicem mecbur:( ama sen kullan sende işe yarar belki

Back