Yüzdeki ciddi odem

melodi2611

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2024
6
2
31
Merhaba arkadaşlar salı günü rinoplasti ameliyatı oldum 3 saat sürdü islemim çıkınca 5 dk bir buz kondu ve eve cikincada buz uygulamasi yapmaya demvam ettim kiraz sapı çayı da içiyorum bol su tuketiyorum ve ilk gunden beri 3 yastıkla oturur vaziyatte yatıyorum sürekli istirahat halindeyim çok ciddi odemim var burnumdan bahsetmiyorum yüzümden ozellikle alt yanaklarim feci durumda yüzde bu kadar çok odem olmasi normalmi acaba

Kamyon çarpmış gibiydim ben de ödem alt yanağa inmiş birkaç güne toparlarsınız yavas yavas asağı iniyor ödemler. Bol yürüyüş yapın vee su için

Aynısını bende yaşadım çok dikkat etmeme rağmen sincap gibiydim ilk 1 hafta
Gerçekten bana bu olacaklardan kimse bahsetmemisti agrilarimda çok oldu benim yani zor bir surecti hatta üç gün boyunca tövbe ettim bir daha asla dedik güzellik için burnuma bir şey yaptırmam odemimde aşırı olunca korktum açıkçası

Aynısını bende yaşadım çok dikkat etmeme rağmen sincap gibiydim ilk 1 hafta
Gerçekten bana bu olacaklardan kimse bahsetmemisti agrilarimda çok oldu benim yani zor bir surecti hatta üç gün boyunca tövbe ettim bir daha asla dedik güzellik için burnuma bir şey yaptırmam odemimde aşırı olunca korktum açıkçası burunumun
Kamyon çarpmış gibiydim ben de ödem alt yanağa inmiş birkaç güne toparlarsınız yavas yavas asağı iniyor ödemler. Bol yürüyüş yapın vee su için
İnşallah zaten yüzüm çok çirkin görünüyor hayvana benzetiyorum kendimi üstüne bide ödem olunca korkunç bide gelinimiz gördü ben böyle değildim sen çok kötü olmuşsun deyince panikledim

Gerçekten bana bu olacaklardan kimse bahsetmemisti agrilarimda çok oldu benim yani zor bir surecti hatta üç gün boyunca tövbe ettim bir daha asla dedik güzellik için burnuma bir şey yaptırmam odemimde aşırı olunca korktum açıkçası burunumun

İnşallah zaten yüzüm çok çirkin görünüyor hayvana benzetiyorum kendimi üstüne bide ödem olunca korkunç bide gelinimiz gördü ben böyle değildim sen çok kötü olmuşsun deyince panikledim
Panikleyecek bir durum yok herkesin vucudu iyileşme süresi vs farklı 🤷🏻‍♀️

4.günden sonra o morluklar ve şişlikler inanılmaz hızla iyileşiyor ama bromelein de kullanabilirsiniz doktorunuz izin veriyorsa.

ya yavaş yavaş gidiyor bu bir süreç ama yüzdeki ödem kesin gidiyor burundaki ödem daha uzun sürüyor
Burundaki ödeme hiç takilmiyorum onun çok uzun süre gitmeyeceğini biliyorum yanaklarim feci halde hala aynı bugün 1 hafta bitti inşallah hızla gider kendimi çok kötü hissediyorum

4.günden sonra o morluklar ve şişlikler inanılmaz hızla iyileşiyor ama bromelein de kullanabilirsiniz doktorunuz izin veriyorsa.
Belki inanmaz siniz morluk hiç olusmadi bende odemde ilk başta yoktu ilginç bir şekilde 4. Gün başladı artarak devam etti alt yanaklarim hala çok şiş Dr normal diyor ama onlar herşeyi normal karşılıyor

Belki inanmaz siniz morluk hiç olusmadi bende odemde ilk başta yoktu ilginç bir şekilde 4. Gün başladı artarak devam etti alt yanaklarim hala çok şiş Dr normal diyor ama onlar herşeyi normal karşılıyor
Olabilir bünyeden bünyeye değişir benim morluk ve şişlikten sol gözüm tamamen kapanmıştı düşünü o kadar morardım. Doktorun nıormal demesi cok normal:)yüzünüzün tam orta yerinde kırma ve rendeleme işlemim yapılıyor cok travmatik bir ameliyat . O yüzden kendinize azami 1 sene verin.

X