Yüzde yağ orani nasil artar

akasayalar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2018
3.898
9.592
Kizlar merhaba. Birsey danisacagim guzellik bolumunde konuya bakilmiyor fazla cevap gelmiyor diye buraya yazdim. Vucudum normal kilosunda. Hamileyim zaten
Ama hamile olmadan once de yuzumde cokukluk olusabiliyodu en ufak uykusuzlukta sikintida kilo vermede. Sanirim yas itibaariylede kolojen ve elastikiyet kaybi olustu.estetige asla karsi degilim. Ama suan hem gebelikten hemde bebege harcayacagim butceyi ona vermek istemiyorum. Eczaneden gecen senelerde iyi bir markanin kolojen setini aldim. Yani oyle ucuz fenolarin tanittigi bos beles urunlerden degil. Eczane urunu olsun istedim ordan aldim arastirarak. Ama kalp carpintisi yapinca hemen biraktim. Gebelikten sonra dolgu takviyesi yaptiracagim ama yinede sizinde onereceginiz seyler varmidir. Hani yiyecek olabilir hareket olabilir. Ben sunu yaptim yaradi diyebilirsiniz fikirlerinizi bekliyroum ben yuzde dolgunlugu seviyorum yanaklarda. Tesekkurler simdiden

Kolajene para vermenize gerek yok, zaten o tozlar işe yaramıyor, kesin yaramıyor, ayrı ayrı (yerli yabancı) dermatologlar bunu açıklamıştı. Kemikli ilik suyu yapıp her gün tüketin kat be kat daha iyi. Ayrıca avokado, ceviz, badem gibi yiyecekler de işe yarar.

Dolgu haricinde çöküklüğü giderici krem yok .Kremler yüzde yüz memnuniyet sağlasa botoks patlamaz estetik cerrahi bu kadar gelismezdi.Herkes kendi bilir fakat doğruya doğru .Ay bir ara birde yalancı kremler vardı yok burayı büyütüyor yok boyle oluyor.Ne parası gitti çöpe insanların.Kolejeni düzenli kullanıyorum haftada iki balık tüketimi de şart bol su spor gerisi estetikcicilerin işi fikrim bu.İliksuyunu içemiyorum ben bak onu duymamistim oda olabilir .

Yüz yogası hesaplarına yazıp sorarım ben olsam. İnstagramda bir sürü hesap var. Yüzünüz jemikli mi? Mesela yogadayoga zeynep hanımın da yüzü kemikli. Bir bakın isterseniz tavsiyelerine

Hepinize cok tesekkur ederim canim sanada cok tesekkur ederim yani belki dedigin gibidir ama dolgunluk gervekten guzel insallah hepimizin gonlunce olur
Ben de niyeyse hamile kalana kadar kendimi gayet güzel bulur beğenirdim ama şimdi özgüvenim gitti kendimi güzel hissetmek için bir şeyler yapmaya çalıştığımı fark ediyorum. Bu durum hormonlardan da kaynaklı olabilir. Hamile kaldıktan sonra aynaya ne zaman baksam yüzüm daha çökük ve yorgun gibi geliyor. Zaten tam normal kilomdaydım yani biraz versem zayıf kategorisine geçiyorum. Bu yüzden gebelik de vücudu yormuş olabilir diye düşünüyorum. Ya da genetik bilmiyorum Kuzenim de hamile hem yaşı genç hem de balık etli ama o da çöktü. Hamile parlaklığı gelsin cildim dolgunlaşsın diye bekliyorum ama bakalım. Olmadı doğuma kadar takılacağım böyle ne yapayım. Sağlıklı olsun da. Siz de önemsemeyin bence bunlar geçici şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…