her ağda ,epilasyon sonrası alınan yerlere limon ve tuz uygulamasının doğal ama kalıcı sonuçlar verdiğini araştırdım.belli süre sonra etkisini fazla gösteriyormuş bende yeni başladım.tüm vucut lazeri düşünüyorum,nd yag ve alex.arasında kaldım,nd yag dalga bıyunun uzun olması yani derine köke inmesi ağır bastı ve onu düşünüyorum.haftaya başlayacağım,hayırlısı bakalım. buradan sonuçları paylaşırım...
karınca yyyağınında hünerlerini duydum,onuda düşünüyorum açıkçası,epi.sonrası masajla bu uygulama olmalı,ama 1gün kesinlikle su deymeyevcek.
ayrıca her epi sonrası özelllikle ağda sonrası ağda yağı kesinlikle tavsiye edilmiyor!çok dikat edin kökü tekrar besliyor çünkü.hatta su dahi en az 12 saat değmemeli.bundan sonra hemen limon ve tuz.köke yakma etkisi veren en iyi doğal yöntem bu.
karıncay.yağınıda da deneyelim bakalım.
bunun dışında buhara yağıda etkiliymiş.aktarlarda mevcutmu.karınca yağıyla birlikte bunu da araştırıyorum bu ara.
hamam otu zırnık da eski zamanlardan gelen bi uygulamaymış bu ara internette fix olmuş durumda. hamam ouyla zırnık özünde aynı şeymi bilmiyorum ama zırnıkın doğal olmadığı ve zararlı olduğu da yzaıyor.peki neden hamam otu denmiş ozaman o başka.ot doğal sonuçta.herikisi her neyse... bu kürü biraz su ve vazelinle krem kıvamına getirip epi sonrası uygulanan yerlere sürülüyor.çok kötü kokuyormuş ve yakıcı.oyüzden 2dk.tutmak yeterli.bu uygulamayı epi sonrası 3gün uygulamak çok faydalıymı.ama özellikle epi sonrası kökü yakması gerekiyor çünkü zamanla çok etkilymiş.
şimdilik doğal olan limon daha cazip.karınca y.yağı ve buhara yağı da iyi gibi... karınca yağı bebeklere sürüldüğünde kalıcı etkisi varmış bizzat şahit olanları biliyorum.bize geç kalındı tabi ama etkisi yinede vardır mutlaka.forumlarda deneniyor ama aylar sonraki seanslarınsonunda yorum yapan henüz yok.herkes yeni mi takıyor ne bu konuyu kafaya..
sanırım yeni kuşağın arızalı durumu bu...:)
okadar komik şeyler okuyorum ki bu ara forumlardaki yorumlar;
-yağla evde deli gibi geziyorum,of çok sıkıcı,...
-kullananlar neden yorum yapmıyor ,öldüler mi?
-zırnık kanser yapar mı, ama deneyeceğim,dayanamıyorum...
yok kurbağa kanı,yılan kanı...derken acayip cadı kazanı modu...komik tiyatro teksiri okur gibiyim pc başında kahkahalar atıyorum sinirden:)
kadınların bu taraji komik halini kadın olmayanlar gerçekten anlayamazlar:)
ne kadar kutsal diğ mi varlığımız ; bu kadar sıkıntıya bu sıfatı koşulsuz hakediyormuşuz çoooook...