Cilt Bakımı Ürünleri Yüzde tüylenme yapmayan nemlendirici arıyorum.

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

wasserelf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2010
27
2
Merhaba arkadaşlar. 23 yaşındayım ve buğday tenliyim. Pek çok nemlendirici kullandım ama yüzümdeki küçük tüyleri daha belirgin hale getirdiler ne yazık ki.
Daha önce bu sitede mecitefendi kayısı çekirdeği kremini görmüş ve almıştım. Cilde çok iyi geliyor ama malesef tüyleri besliyor. Hatta bir arkadasın önerisi vardı kaş ve kirpiklerde kullanmak için. Onu da denedim ve gerçekten kirpiklerimi uzattı. Ama malesef kirpik dibi iltihabı denen bir hastalığa da sebebiyet verdi, yani dikkatli kullanmak gerekiyor.
Benim sizden ricam kuru bir cildim var ama pul pul da dökülecek kadar da kuru değil. Sadece burnum yağlanıyor mesela :) o yüzden cildi besleyecek ve tüylenme yapmayacak bir krem arıyorum. Geçmiş tecrübelerinizden yola çıkarak bana önerilerde bulunabilirseniz minnettar kalırım :))

canım tüylenme konusunu bilemeyeceğim ama, benim cildim karma, kuruya dönük. ben olay'ın pembe kutudaki nemlendiricisini aldım. gündüz kremi. tavsiye ederim çok güzel emiyor. diğer kremler yapış yapış kalıyordu ama bu öyle değil. benim cildim çok hassasdır ama bana hiç sorun çıkarmadı bu ürün. toniğini de aldım sonra karma ciltler için olanını, o da süper. 10 lira filan

canım burun bölgende yağlanma oluyorsa o bölgeye yarım limonu ve doğal yoğurdu karıştır. yüzüne sür parlak ve siyah noktalardan arınmış bir tenin olur ben öyle yapıyorum.. fayda görmen dileğiyle:KK16:

ben de aynı sorunu yaşıyorum, ufak ufak tüyler belirgin hale geldi. E vitamini besliyor diyorlar o yüzden içinde E vitamini olmayan bi krem bakıyorum gene de bulamadım. dermokil in nemlendiricisini beğenmiştim. her yüz tipine göre var bi araştır bence

içerğinde bvitamini varsa ve özellikle yağlı kremlerde tüylenme olur... eğer cildin kuru ise -ki benimde öyle yoğurt ve limon karışımı yap... şu durumda güvenim şu kremi kullanalım diyebeileceğimiz bi ürün yok bence :KK43:

X