• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzde tek taraflı uyuşma

sevdamss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
157
57
98
35
İyii geceler arkadaşlar gecen sene cok stres yaptıgım Bı gun yuzumun sag tarafında uyuşma olmuştu gözümde seyırmede olmus tu cok korkmuştum felc gecırdm sanmıştım yalnız bunaldıgımda uyuşma ara ara oluyordu su sıralar sürekli olmaya basladı ozlelikle sinirlendiğimde ve kafaya bısey taktığımda hastaneye gitmedim Henüz boyle biy yasayan oldumu bu arada stres yapmım uyusma olmuyor

Ben böyle yüz felci geçirdim vakit kaybetmeden nörolojiye gidin nekadar erken okadar az hasar geçmiş olsun bende de uyuşma garip his ile başladı rüzgar almamaya dikkat edin .

Doktora git canım. Şimdi biz ne desek boş.

Çok geçmiş olsun ihmal etmeyin ciddi bşy olabilir hemen doktor görmeli sizi

Korkuyorum kötü bısy diyecek diye ☹️
Korkma en azından bir sorun yoksa bile muayene olmuş olursun zaten yüz hareketlerine bakıyor .
Bak yüzün uyusunca opucuk hareketi yap bol bol , sakız çiğne , ıslık çal, günde bir kaç kere pipetle şu iç .
Yüz kaslarını çalıştır zaten felç olunca tedavisi ilaç ve egzersiz oluyor ben suan iyiyim belli bile olmuyor hafif hasar kaldı sol gözüm kamerada kısık çıkar biraz onun dışında sorunum kalmadı çok şükür
Ama erteleme bu önemli bir konu

Üniversite sınavları döneminde yanağımda hafif şişlik ve uyuşma olmuştu doktor sinirsel olduğunu söyledi bi süre ilaç kullandım geçti şükür

Back