• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon yüzde sonuç alan ?

muhabbetkusum

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2016
190
90
98
bari yüzüne lazer yaptırıp ben memnunum diyen varsa söylesin çok endişeliyim

her gittigin yer makimalarimiz son sistemm dese de inanma ben yaptirdim makina gormuo ayva tuyu sari tuyleri iste ise yaramadi ama ben 3-4 sene once yaptirdim belki gercektenn cihazlar gelismistir suanki durumu bilmiorum

ağlayacağım gerçekten ya napcam bilmiyorum yardıma ihtiyacım var çok sinirim bozuldu

aldı kadın tıraş makinasıyla sonra yaptı sözde bitirecekmiş ya offfffff

elleyince diken diken tamda diptende almamış erkek arkadaşım var onla görüşeceğim diken gibi bıyıkla mı gideceğim hiçbirşeyle almıcan dedi 20 gün

bana kadin buzlazer dedi ama cihazin ismi biotek premium system arastirdim pek yaygin bir cihaz degil
Buzlazerin sahteleri var heryerde. Buzlazer diod utuleme diye ipl cihazlarini kullaniyorlarmis. Ureten satan firma bile sitesinde hangi sehirlerde hangi kliniklere satmislar yazmislar. Buzlazer diye kandirilmayin.

Buzlazerin sahteleri var heryerde. Buzlazer diod utuleme diye ipl cihazlarini kullaniyorlarmis. Ureten satan firma bile sitesinde hangi sehirlerde hangi kliniklere satmislar yazmislar. Buzlazer diye kandirilmayin.

evet sordum manisada hiçbiyerde yok buz lazer biotek premium diye birşey resmi siteside var ama yaygın değil anlamadım bu işi ya...
madem buz lazer değil niye buz lazer diyorlar ama bitecek dedi bana kadın birşey olmaz dedi iğneli epilasyon yapalım dedim niye dedi bana lazer daha kolay ve maliyeti daha duşuk dedii annemle gidiyoruz annemde şahit kadının kendini bu kadar ortaya koyması bana güven verdi ben hep buradayım dedi

evet sordum manisada hiçbiyerde yok buz lazer biotek premium diye birşey resmi siteside var ama yaygın değil anlamadım bu işi ya...
madem buz lazer değil niye buz lazer diyorlar ama bitecek dedi bana kadın birşey olmaz dedi iğneli epilasyon yapalım dedim niye dedi bana lazer daha kolay ve maliyeti daha duşuk dedii annemle gidiyoruz annemde şahit kadının kendini bu kadar ortaya koyması bana güven verdi ben hep buradayım dedi
Hepsi ayni isin icine para girdimi hepsi candan hepsi guvenilir gozukuyor.

pişman olmak istemiyorum anneme çok sordum kadınada çok sordum en sonunda ikna oldum hiçkimsede iğneli yapmıyor hemen lazer yapalım diyorlardı zaten küçük bir yerdeyim 2-3 yer iğneli yapıyor

Bu işte tek bir doğru yok çünkü bizler aynı değiliz o yüzden şu cihaz artırır bu artırmaz diyemeyiz ama güvenilir bir yer bulup karar kılıp başlamak gerekiyorsa da yaptırılmalı ancak yüz bölgesi için gerçekten çok iyi düşünülmeli ben başlamadan önce lazer hakkında form sitelerinden mağdur olanların hikayelerini okudum ve sonrasında onlardan biri ben oldum bu gerçekten şans işi hangi cihazın senin için doğru olduğunu kimse denemeden bilemez burada yapmamız gereken seanslara başladıktan sonra artış olup olmadığını iyi gözlemlemek ve eğer artış varsa oraya gitmeyi bırakın işlem yapan yere giderseniz sizi sadece para uğruna avuturlar şayet bende aynısı oldu arkadaşlar bu konuda uzun yıllar sıkıntı çekmiş biri olarak kendime verdiğim bir sözü yerine getiriyorum ben mağdur oldum başkalarının mağdur olmaması için tecrübemi paylaşmak istedim lütfen yüz bölgesinde lazere başkandan önce çok iyi düşünün ve önce başka bölgenize işlem yaptırıp gözlem yapın

Yuz bolgesi icin iyi bir igneli epilasyon uzmani bulup kurtulun. Lazer yaptirip tuylerim bitti diyeni gormedim varsa soylesin gercekten merak ediyorum. Ama ben igneli epilasyonla bitirdim.

Back