- 3 Nisan 2016
- 190
- 90
- 98
- Konu Sahibi muhabbetkusum
bari yüzüne lazer yaptırıp ben memnunum diyen varsa söylesin çok endişeliyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 hafta veya 10 gunden sonra dokulmeye basliyor endiselenmeelleyince diken diken tamda diptende almamış erkek arkadaşım var onla görüşeceğim diken gibi bıyıkla mı gideceğim hiçbirşeyle almıcan dedi 20 gün
peki yayılma oluyor diyenler var ya yüzümün her tarafına deymiyor ya yayılma olmaz değil mi1 hafta veya 10 gunden sonra dokulmeye basliyor endiselenme
Yayilma olmadi. Simdilik memnunum duzenli gidiyorum. Cimbizla aynayi elime almadan sokaga cikamazdim. Simdi rahatlikla cikiyorum.peki yayılma oluyor diyenler var ya yüzümün her tarafına deymiyor ya yayılma olmaz değil mi
siz hangi yontemi kullaniyorsunuzYayilma olmadi. Simdilik memnunum duzenli gidiyorum. Cimbizla aynayi elime almadan sokaga cikamazdim. Simdi rahatlikla cikiyorum.
Buzlazer soprano ice diod sistemsiz hangi yontemi kullaniyorsunuz
bana kadin buzlazer dedi ama cihazin ismi biotek premium system arastirdim pek yaygin bir cihaz degilBuzlazer soprano ice diod sistem
Buzlazerin sahteleri var heryerde. Buzlazer diod utuleme diye ipl cihazlarini kullaniyorlarmis. Ureten satan firma bile sitesinde hangi sehirlerde hangi kliniklere satmislar yazmislar. Buzlazer diye kandirilmayin.bana kadin buzlazer dedi ama cihazin ismi biotek premium system arastirdim pek yaygin bir cihaz degil
Buzlazerin sahteleri var heryerde. Buzlazer diod utuleme diye ipl cihazlarini kullaniyorlarmis. Ureten satan firma bile sitesinde hangi sehirlerde hangi kliniklere satmislar yazmislar. Buzlazer diye kandirilmayin.
Hepsi ayni isin icine para girdimi hepsi candan hepsi guvenilir gozukuyor.evet sordum manisada hiçbiyerde yok buz lazer biotek premium diye birşey resmi siteside var ama yaygın değil anlamadım bu işi ya...
madem buz lazer değil niye buz lazer diyorlar ama bitecek dedi bana kadın birşey olmaz dedi iğneli epilasyon yapalım dedim niye dedi bana lazer daha kolay ve maliyeti daha duşuk dedii annemle gidiyoruz annemde şahit kadının kendini bu kadar ortaya koyması bana güven verdi ben hep buradayım dedi
Hepsi ayni isin icine para girdimi hepsi candan hepsi guvenilir gozukuyor.
Ins pisman olmazsinpişman olmak istemiyorum anneme çok sordum kadınada çok sordum en sonunda ikna oldum hiçkimsede iğneli yapmıyor hemen lazer yapalım diyorlardı zaten küçük bir yerdeyim 2-3 yer iğneli yapıyor