• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzde şişme

nurrrx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2022
233
106
33
25
Merhaba hanımlar,
Direk konuya giriyorum, azönce yüzümde bi gariplik fark ettim. Yüzümün sol tarafı, yani yanak dudak göz komple sol tarafım şişmiş gibiydi. Biraz da sızlar gibi ağrı var. Bunun sebebini bilen varmı? Dişle alakalı bi tedavi görmedim ama enfeksiyon olup olmadığını bilmiyorum. Doktora gidersem hangi bölüme gitmeliyim?
Şimdiden teşekkürler 😊

Dişle ilgili birsey olsa ağrıdan duramazsınız diye düşünüyorum .
Şişlik devam ediyor mu ? Yoksa bir an oldu düzeldimi?
Geçici yüz felci gibi birsey olabilir devam ediyorsa ihmal etmeyin bir hekime başvurun derin.

Merhaba hanımlar,
Direk konuya giriyorum, azönce yüzümde bi gariplik fark ettim. Yüzümün sol tarafı, yani yanak dudak göz komple sol tarafım şişmiş gibiydi. Biraz da sızlar gibi ağrı var. Bunun sebebini bilen varmı? Dişle alakalı bi tedavi görmedim ama enfeksiyon olup olmadığını bilmiyorum. Doktora gidersem hangi bölüme gitmeliyim?
Şimdiden teşekkürler 😊
Büyük bi ihtimalle bişeye karşı alerjim var aynı durum benim oğlumda oluyo yer fıstığı ve patlamış mısıra karşı alerjisi var yüzü kaymış ferćlik geçirmiş gibi oluyor

Dişle ilgili birsey olsa ağrıdan duramazsınız diye düşünüyorum .
Şişlik devam ediyor mu ? Yoksa bir an oldu düzeldimi?
Geçici yüz felci gibi birsey olabilir devam ediyorsa ihmal etmeyin bir hekime başvurun derin.
Sabah da aynı şekildeydi ödem tutmuş gibiydi, öğlene doğru biraz düzeldi ama hala aynı

Büyük bi ihtimalle bişeye karşı alerjim var aynı durum benim oğlumda oluyo yer fıstığı ve patlamış mısıra karşı alerjisi var yüzü kaymış ferćlik geçirmiş gibi oluyor
olabilir uzun zamandır kiwi yemiyordum yedikten sonra böyle oldu

Back